Evvvettt altinyagda da görüldü SPK artık kucuk yattirimcinin yanında bakalım Rıdvan Çelikel için ne cezalar neler gelecek yakında gorecez artık korkmuyorum.enver cevike koydu gene SPK olmicak durumdan ayrılma hakkı çıkardı.ridvanada yakında 3 TL ayrılma kullandircan derse şaşırmam.arkadaslar şimdiden kuruslu fiyatlardan çağrıya iziin çıkmaması için SPK ya şikayette bulunalım anel yapı binasinin 500 ile 750 milyon TL arası olduğunu ve TSKB yide SPK ya şikayet edelim .rıdvanın alcetelin arsasını nasıl yarı fiyatına üstelik 5 yıl taksitle kaçırmaya calisirken peşin para ya rıdvanın verdiğinin iki katına nasıl hemen satıldığını ve rıdvanın bu tip hak yeme garip insanları soymaya zaafı olduğunu ve hakkımızı vermemek için binbir dümen çevirdiğini lütfen her gün her saat her dakka SPK ya cimere bimere yazalım .bakın yazmıyorsunuz karar verici SPK dir.her gün yazın her gün cagriya izin yok imkansız.ya faaliyet ya sirkketi satacak yada tasviye öle kolay birleşme o bu kuruslu fiyata çağrı imkansiz.benim çoluk çocuğumun hakkını versinler .en az 7 TL .40 kuruşa aldığım hisseye de ederi hakkı neyse onun versin.neden hissemin ederini ben almayimda ridvanmi konsun.ben hisse adedin kadar ortağım .benim bir hissemin değeri 5 TL ise 1 TL ye alamaz.kalan 4 TL yi ridvanmi celikelmi anel e yatiriimcisimi yiyecek yok öle yağma .40 kuruşa aldığım hissede ederi neyse onu alırım.ben ortağım hissedarim.al işte bu gün 26 kuruşa alyinyag alan kisi icin SPK 82 kurus ayrılma hakkı verecen dedi.burada yatırım yapiyoz.ucuz gördüğümüz hisseleri neyi varsa malına mülküne ortak oluyoz.cocuk bahçesinde oyun oynamiyoz.hisse adedim kadar o binaya o mallara ortağım ederi neyse o ben yemicem hakkımı ridvana al senmi ye dicem .lütfen sppk ya yazalım en az 7 TL olması gerektiğini bir anel Telekom hissesinin.altinyagin defter değeri 15 kuruşken SPK 82 kurus dedi.makina takım 20 kuruş defter değeri var iken 1 TL den aldı gözde girişim gönüllü.transtuk 6 kuruş çıktı defter değeri 21 kuruş dediler gönüllü çağrı bunların hepsi kayıtlı hey yavrum hey ölücu soyguncu celikel
yatırım tavsiyesi değildir.görüs ve tahmindir
Yer İmleri