Sayfa 230/505 İlkİlk ... 130180220228229230231232240280330 ... SonSon
Arama sonucu : 4035 madde; 1,833 - 1,840 arası.

Konu: AKENR - Akenerji Elektrik Üretim A.Ş.

birtakım namuslu şerefli televizyon kanalları bu indirim oranını %50 olarak duyurdu...
    hangileri oldugunu herkes biliyor

solucan kadar beyinleriyle, 2022 ekim ayındaki zirve fiyatlara göre oran hesaplıyorlar.

ben de 2021 ağustos ayına göre hesap yapayım o zaman.

Botaş, elektrik santrallerine verilen gazın tarifesini %500 artırarak 2 liradan 12tl/sm3 'e çıkardı

BOTAŞ, mart itibarıyla elektrik üretim amaçlı gazın toptan satış fiyatında yüzde 20, sanayi kuruluşlarında ise yüzde 20,95 ila 26,12 arasında indirime gidildiğini açıkladı.

BOTAŞ'ın internet sitesinde mart ayına ilişkin tarife tablosu yayımlandı.

Doğal gazda martta geçerli olacak mesken abonelerinin tarifesi sabit kalırken, sanayi aboneleri ve elektrik üretim amaçlı tarifede indirim yapıldı.

Buna göre, BOTAŞ'ın konut tüketicileri için gaz dağıtım şirketlerine martta uygulayacağı satış fiyatı 1.000 metreküp doğal gaz için 4 bin 80 lira.

Sanayi abonelerinin tarifesi, kademe 1 için 1.000 metreküp doğal gazda 7 bin 124 lira, kademe 2 için ise 11 bin 850 lira olarak belirlendi.

Elektrik üretim amaçlı tarifede ise 1.000 metreküp doğal gazın fiyatı 12 bin lira olarak açıklandı.

3. Aralık 2022'den bugüne Elektrik Üreten Santrallere verilen doğalgaza %72 oranında indirim yapıldı, elektrik tavan fiyatına ise %57 indirim yapıldı. Bu durumun AKENR brüt satış karına ya da FAVÖK rakamına etkisini olumlu dönüşünü bekliyorum. YTD.

Alıntı Originally Posted by acosar Yazıyı Oku
    Aralık 2022'den bugüne Elektrik Üreten Santrallere verilen doğalgaza %72 oranında indirim yapıldı, elektrik tavan fiyatına ise %57 indirim yapıldı. Bu durumun AKENR brüt satış karına ya da FAVÖK rakamına etkisini olumlu dönüşünü bekliyorum. YTD.
    al bu da başka bir matematik dehası

20.6'dan 12'ye inince %72 hesaplıyor

kar ve favök uzerinde de olumlu etkisi olacakmış

hele hele...

5. Vazgeçtiler heralde bilançoyu açıklamaktan. Yap iki kez tavan 5 TL de karşıla bilançoyu. Balon ödeme parası hazır sayılır. Artık yeni biogaza GES e calişsin santraller.

Alıntı Originally Posted by denizlilicive Yazıyı Oku
    Vazgeçtiler heralde bilançoyu açıklamaktan. Yap iki kez tavan 5 TL de karşıla bilançoyu. Balon ödeme parası hazır sayılır. Artık yeni biogaza GES e calişsin santraller.
    bilanço 6 mart yani pazartesi akşamı gelir.

bilançoyla varlık güncellemesiyle bugüne kadar büyük bir hareket yapmadı. özsermayenin bunların dediği gibi ekside olmadığını sağır sultan biliyor, dinçgökler hala uc beş keriz kaldiysa onları silkelemenin derdinde

2010 yılından beri bastığı hisseyi hala toplayamamış olmaları , daha doğrusu 2 elleriyle bir şeyi doğrultamamaları üzücü

7. Halbuki şubat ayı çok fırsat verdi toplamak isteyene. BIST elektrik tepki içerisinde birkaç gündür belki de belli bir yuzdeyle al sat yapmak lazım bu kağıtta yoksa sabır testinden geçiriyorlar insanı. Bu kuraklikta ben umutluyum ama ilerisi için Erzin nisandan itibaren tam kapasite çalışacağını düşünüyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by Siesta Yazıyı Oku
    al bu da başka bir matematik dehası

20.6'dan 12'ye inince %72 hesaplıyor

kar ve favök uzerinde de olumlu etkisi olacakmış

hele hele...
    20,6'dan 12'ye inince % kaç indirim olduğunu yazarsan belki en büyük matematik dehası olduğunu ben değil sen ispat etmiş olursun? Denemek ister misin?

Sayfa 230/505 İlkİlk ... 130180220228229230231232240280330 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •