Sayfa 233/1001 İlkİlk ... 133183223231232233234235243283333733 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 1,857 - 1,864 arası.

Konu: Viop XLIV

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Eregl tahtası size göre ne kadar toplu bir tahtadır ,
    cvp için teşekkür ederim.
    Son 6 ay öncesinde kendine göre bir düzeni vardı, yıllardır var olan yabancı temettüyü bekler, para geldiğinde hisse almadan yoluna devam ederdi. 2021 de merkez bankası olayında dönüşünde bir yabancı 50 milyon lot aldı, 3-4 ayda sattı gitti. Fakat bu son 6 ayda 150 milyon lot bir yabancı çıkışı var. Bu çıkış sonrası gelen bence yerli. Ve bu yerli değerlemesine engel oluyor. Aynı garanti bankası gibi çağrıda malı aldı, değerleyip satacak mı, kalıcı bir yatırımcı mı henüz belli değil. 150 milyon lot önce sadece kara ve temettüye göre işleyen bu hisse son 6 aydır enflasyonu ve gelecek kar beklentilerini satın almaktan uzak kaldı. Özetle şuan söz bu 150 milyon lotu alanda görünüyor.

2.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Vallahi yaya kaldık Bulut hocam çok sıkışmadı mı tombul.

Ha en azından kanadımızı da kıramadılar o ayrı
    o tahta denge tahtası şuanda badem sporda grafını aç düzeltmesini diğerlerinden önce yapmaya başladı sadece sırasını bekliyor şu 14-16 günlük barlar geçsin kimse çizmezse tahtayı ben çizicem şaka bir yana saati geldiğinde gerekeni yaparlar.
    sadece bu aralar model portföylerden çıkarılması soru işareti bakalım.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Son 6 ay öncesinde kendine göre bir düzeni vardı, yıllardır var olan yabancı temettüyü bekler, para geldiğinde hisse almadan yoluna devam ederdi. 2021 de merkez bankası olayında dönüşünde bir yabancı 50 milyon lot aldı, 3-4 ayda sattı gitti. Fakat bu son 6 ayda 150 milyon lot bir yabancı çıkışı var. Bu çıkış sonrası gelen bence yerli. Ve bu yerli değerlemesine engel oluyor. Aynı garanti bankası gibi çağrıda malı aldı, değerleyip satacak mı, kalıcı bir yatırımcı mı henüz belli değil. 150 milyon lot önce sadece kara ve temettüye göre işleyen bu hisse son 6 aydır enflasyonu ve gelecek kar beklentilerini satın almaktan uzak kaldı. Özetle şuan söz bu 150 milyon lotu alanda görünüyor.
    150 milyon lotla tahtada söz sahibi olabilirler mi diyecem ama patron onayı olursa
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Dikkatinize Bist Endeks'te Ralliyi başlatıp dinlenmeye geçen bankacılık sektörü hala düşüş seyrinin devamı şeklinde dikkat çekiyor.
    Bu durumda yan tahtalar diye nitelendirilen hisselere ilginin yeniden arttığı görünüyor.
    Bu aşamada özellikle GRAFİK analiz ön plana çıkıyor der KAPTAN.
    Aralık’ta dolar operasyonundan sonra XTUMY yaklaşık %70 XU 30 ve 100 yaklaşık %120 getirdi.
    Covid dibinde yan kağıtlar uçmuştu şimdi sıra tekrar onlara geldi gibi duruyor.

akçay erdemiri bana sormuşsan tahminimi söyleyeyim.

ekim vadede muhtemelen tarihi zirve civarına uzayıp (36 tl oluyor) bilançolara göre grafik kararını verecek. haftalıklarda kağıdı trende oturtmaya çalışıyorlar. muhtemelen de bu son demler.
    audentes Fortuna iuvat

6.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    Aralık’ta dolar operasyonundan sonra XTUMY yaklaşık %70 XU 30 ve 100 yaklaşık %120 getirdi.
    Covid dibinde yan kağıtlar uçmuştu şimdi sıra tekrar onlara geldi gibi duruyor.
    DOSTUM haklı olmasına haklısın ama.
    çok fazla tecrübemin olmaması nı var sayarak yeni başlayan arkadaşlara bir kaç püf noktası söylemeye çalıştım adamlar aşmış acilen benim para kaybetmem gerekiyor dercesine spekulatif senetlere yelken açmışlar ne demeli ?

durumlar değişti çalıştığım iş yerine öğle yemeği yemeye gittim temizlik yapanlar dahi borsaya başlamış atlamış bankalar gidiyor diye malum son bir iki tavandan sonra mal dağıtıldı tekrar toparlaması bence zaman alacaktır..

7. akçay cvp verme verdikçe senden birşey öğrenir sonra öğrettiklerini sana anlatır
    bugun çıkmış arkada badem spor yazmış ulan bulut abinin koyduğu nikleri neden kullanıyorsun ,
    TA cıyız ya biz
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 233/1001 İlkİlk ... 133183223231232233234235243283333733 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •