Sayfa 233/313 İlkİlk ... 133183223231232233234235243283 ... SonSon
Arama sonucu : 2501 madde; 1,857 - 1,864 arası.

Konu: DITAS - Ditaş Doğan

1. Arkadaşlar benim yazdıklarım burada ki hiç bir arkadaşımı eleştirmek ya da yermek yada yazdıklarına cevap olsun diye yazmıyorum [emoji4] burada ki her arkadaşın düşüncesine saygılıyım ve önem vererek takip ediyorum okuyorum [emoji4] eğer yazdıklarımdan burada bulunan bir arkadaşımıza karşı yanlış bir anlam çıkıyor ise uyarı da bulunursanız sevinirim yazdığımı da duzeltirim özür de dilerim [emoji4] ben sadece 3 yıl bekledim 3 yıl boyunca içimde kalıpta yazamadiklarimi yazıyorum [emoji4] herkese saygı ve selamlar [emoji4][emoji4]

MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Sabır kalmadı sinirleniyorum onun etkisi ile yazıyorum kağıdın bu fiyatlarını gördükçe yazıyorum a...k.. s....m senin gibi kağıdı kedi bile daha insaflı fare ile oynarken [emoji36][emoji36]

3. Oh ne güzel 42 bin liralık işlem hacmi [emoji36][emoji36] bilanço açıklanalı 5 sene oldu ondan sonra hiç bir haber gelmedi kağıt unutuldu onun için kağıt da ki işlem hacmi çok düşük [emoji36][emoji36] yoksa aydın doğan in şirketi için çok düşük işlem hacmi eğer 5 sene önce değil de 1 sene önce açıklanmış olsa idi şimdi kağıt firlamisti [emoji36][emoji36]

4. Abdullah bey ağlanacak halimize gülüyoruz diye bi tabir varya..
    hakkınızı helal edin çok güldüm.

5. Helâli hoş olsun sayın leybold [emoji4]

6. Küfür etmeyen adamı bu sene küfür baz etti s....giminin kağıdı 3 senedir aynı terane bunu 3 senedir bu seviyelerde tutan kimse var ya çok kişinin ahını aldı seni SPK bulsa bir güzel ceza verse aldığın paralar devlete geçse biz de kurtulsak senden.. ondan sonra kağıt yükselir mi ki diye düşünüyorum yine güvenemiyorum [emoji20][emoji20][emoji20]

7. Ünlü futbolcuların kesfedilme hikayeleri bundan futbolcu olmaz denilenlerin çoğu futbola damga vurmuş. Ditas seni kim kesfedecek bekliyoruz

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Ulan bırak su kağıdı gitsin.

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 233/313 İlkİlk ... 133183223231232233234235243283 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •