Havadan civadan ,ne olduğu belli olmayan , hiç bir reel karşılığı olmayan bitcoin 60 bin dolar olmuş.. Altının onsu ise hala 1760 larda, borsalar gerçek eder değeri olan hisseler neredeyse bedava.. Artık devletin sanal paralar alemine el atması gerekir, insanlar yılgınlıkla hisselerini satıp ,üretime istihdama ekonomiye hiç faydası olmayan sanal paralara kayıyor. Böyle giderse son mohikan bizlerde bıkıp kaçacağız artık....
Kaçıp gideceğimde a k ülkesinden yaş geçti... borsa bir yana, az kaldı ülke afganistan gibi olacak... gidip kağıt almışız hemde altın üreten firma anamızı bellediler
Devletin el atması kesin lazımda,Bankof diye bir banka borsamızı parmağında oynatıyor,İMKB onlar için çocuk oyuncağı sanki,yükselip,düşmezine bu banka karar veriyo,alınca yükseliyo satınca düşüyo,bizim Spk,mız,ekonimi yöneticilerimiz bizden daha iyi görüyolarda bişey yapamıyolar herhalde.
Yabancı fonlar topaç gibi çeviriyor. Bank off Amerika bu işte başı çekiyor.. Yetkili kurumlar niye dur denmiyor. Bilanço karı artmasına rağmen perişan oldum. Sondaj haberi gelmedi. Zararımı azaltacak haber gelmiyor. Elin oğlu istediği gibi al - sat yapıyor. Borsa yeşil iken yüzde 3-4 civarı düşüyor.
Gram altın 520lerde gezerken, kozal 150 de idi . Sonra altin fiyatları 450 ye düştü, bizim eşek durur mu fırsattan istifade 90 lara kadar saldı. Şimdi gram tekrar 520 lerde , ayrıca son altı ayda kasaya 1,5 milyar tl civarı nakit girdi, eğer dedikleri yalan değilse pek çok sondaj yapılıp numuneler incelemeye alındı. Tamamen kişisel tahmin ve beklentimdir ki ,kimseyi bağlamaz; ben bu düşüşün son fırsat olduğuna inanıyorum.. Eğer dünya yıkılmaz, yer yerinden oynamaz ve artık film koptu denmezse, bizim filmimiz henüz başlıyor olacak.. Hayırlı huzurlu mutlu pazarlar...
hiç nefes aldırmıyorlar.. iki kademe gitse barikat kuruyor adamlar.. bedava mı aldılar bunlar??
Açılışta hemen bı yükseltti, şimdi ağar ağar mal veriyor,dikkatli olmak lazım,asla yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri