Sayfa 24/40 İlkİlk ... 14222324252634 ... SonSon
Arama sonucu : 313 madde; 185 - 192 arası.

Konu: Küresel ponzi

Petrol ve gıda fiyatları dünyada düşüşte, FED in 75 bp arttırmasına gerek olmadığı dillendiriliyor, dolayısıyla iyi bir senaryoya ihtiyaç var.

Ayrıca göstergeler de aşırı satta, yani daha da satamıyor, bir toplarlanma, yani düşebilmek için yükselme gerekiyor olabilir.

Hülasa, bir kaç kez bahsettim, bu C dalgası kendi içinde ED ye dönebilir diye, üçüncü alternatif de DZZ olması..YTD

Olursa...olabilir çünkü, minik dalgalarda dipten kalkan expanding yapı, -ki onu eski senaryoda expanding flatın C si diye sayıyoruz, %161,8 den daha da uzarsa veya düzeltip de uzarsa böyle demektir.

NASDAQ da alternatif senaryoda ED yapıda bir C yi oturtamadım, DZZ şeklinde bir zigzag bitmiş expanding bir X dalgası şeklinde gösterim YTD

Bakalım enflasyon düşer 75 bp ye gerek kalmaz diyenler mi kazanacak, yoksa böyle diyenlerin kucağına verip yapı genel resme uygun hızla ED 2 ye mi gidecek, yol ayrımındayız. YTD

NASDAQ OANDA CFD

İyi sallamışım

B dalgası bitmemiş olabilir, ihtimaldir ytd

Bist-100

İlk itki oluştuğunda VİOP topiğinde ikaz etmiştim.

En azından bir zigzag bitmeden rahatlamayacak burası...tabi bu yapı da itkiselleşirse, olay çok farklı yerlere gider, en azından yurt dışının yıkılmasına eşlik eder, yani bir zigzag yapıp bekler yurt dışını...tutacak seviyeler %100 ve %127.2 gibi şimdilik...YTD

Sayfa 24/40 İlkİlk ... 14222324252634 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •