Sayfa 241/375 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341 ... SonSon
Arama sonucu : 2996 madde; 1,921 - 1,928 arası.

Konu: KOZAL - Koza Altın

1. Borsaya girdiğmden beri dolar bazınca ucuz hatta hep dipteyiz hep bir endeksimiz ucuz ama dolar altın uçuyor gidiyor yine ucuz yine ucuz. Kozalı 145 liradan aldım ümidim kesilmeye başladı tekrar bi 90 seviyesine gelir mi onuda bilmiyorum maliyette düşürmedim çünkü güvenemiyorum iki ucu b.klu değnek oldu

2. Tekrar 90 lar zor artık. Ama 154 lerde şuan hayal. Ytd

3. siyasal islamcılar seçimle gidene kadar bu hisse gerçek değerine gitmez siyasal islamcıların bir buçuk yıl ömürleri kaldı ya sabır deyip bekleyeceğiz bir buçuk yıl sonra sadakacılar açlar işsizler gençler siyasal islamcıları mecburen gönderecekler yoksa açlıktan ruh hastası olurlar SADAT ın ordudaki kadrolaşması fetö gibi darbe teşebüsleri onları kurtaramayacaktır milletin gücünün üstünde hiç bir güç duramaz ya sabır ya sabır şahsi düşüncemdir anayasamızın düşünce ve ifade özgürlüğü kapsamındadır

4. Kanada madenciliğinin en büyük isimlerinden olan GOLDCORP un eski yöneticilerinden D.Garofano; 'Tepki gerçekleştiğinde ,altının onsu 3000 dolar olacak, hem de yıllar değil aylar içinde .' Diye açıklamada bulundu , ve açıklamasının devamında 'Ve bu yükseliş 5000 dolarlık hedefin sadece ilk durağı olacak, buna kesinlikle eminim.. Diğer metal ve emtialarda ki yükselişi incelerseniz dediğimin gerçekliğini anlarsınız ' diye devam etti.. Uluslararası altın uzmanları dünyada ki emflasyonist baskıların altın fiyatlarında ani ve sert kırılmalara neden olabileceğini uzun süredir söylüyor.
    Altın fiyatlarında ki sert bir kırılma , misal olarak 3000 dolarlık bir fiyat için kozal beklentimiz ne olur ? Basit bir analiz yaparsak, 300 bin ons üretim, 9.50 dolar kuru ve 3000 dolar ons olarak , maliyet 1000 dolar varsayımıyla: (3000-1000)çarpı 9.50 çarpı 300000 sonucu 5milyar 700 milyon tl olacaktır. Buna kasada ki nakitin yıllık getirisi dahil değildir..

5.  Alıntı Originally Posted by furki Yazıyı Oku
    Kanada madenciliğinin en büyük isimlerinden olan GOLDCORP un eski yöneticilerinden D.Garofano; 'Tepki gerçekleştiğinde ,altının onsu 3000 dolar olacak, hem de yıllar değil aylar içinde .' Diye açıklamada bulundu , ve açıklamasının devamında 'Ve bu yükseliş 5000 dolarlık hedefin sadece ilk durağı olacak, buna kesinlikle eminim.. Diğer metal ve emtialarda ki yükselişi incelerseniz dediğimin gerçekliğini anlarsınız ' diye devam etti.. Uluslararası altın uzmanları dünyada ki emflasyonist baskıların altın fiyatlarında ani ve sert kırılmalara neden olabileceğini uzun süredir söylüyor.
    Altın fiyatlarında ki sert bir kırılma , misal olarak 3000 dolarlık bir fiyat için kozal beklentimiz ne olur ? Basit bir analiz yaparsak, 300 bin ons üretim, 9.50 dolar kuru ve 3000 dolar ons olarak , maliyet 1000 dolar varsayımıyla: (3000-1000)çarpı 9.50 çarpı 300000 sonucu 5milyar 700 milyon tl olacaktır. Buna kasada ki nakitin yıllık getirisi dahil değildir..
    Ayrica ,TMSF başkanının kozal için değer tespitini hatırlayalım. TMSF başkanına göre ; yıllık kar çarpı 10+ kasadaki kar kozalın min değeri idi, bu açıklamayı yaptığında kozal 72 tl civarı idi ve beklentileri 150 bandına taşımıştı, kısa sürede de 150 bandını gördü... Bugün bu hesabı güncellediğimizde min 200 tl çıkıyor.. Velev ki altindaki agresif artışlar tamamen hesapları karıştıracaktır.. Kozal ın teknik durumu teknikçi arkadaşların işi , tekrar doksan bandına iner mi? hatta olası düşüş dalgasında 84 ler görülürmü bilmem.. İnmez de diyemem , yalnız bildiğim birşey var o da ALTIN ÇÖPE DÜŞMEK LE DEĞERİNİ KAYBETMEZ.. Saygılarımla ,hayırlı pazarlar..

6.  Alıntı Originally Posted by furki Yazıyı Oku
    Ayrica ,TMSF başkanının kozal için değer tespitini hatırlayalım. TMSF başkanına göre ; yıllık kar çarpı 10+ kasadaki kar kozalın min değeri idi, bu açıklamayı yaptığında kozal 72 tl civarı idi ve beklentileri 150 bandına taşımıştı, kısa sürede de 150 bandını gördü... Bugün bu hesabı güncellediğimizde min 200 tl çıkıyor.. Velev ki altindaki agresif artışlar tamamen hesapları karıştıracaktır.. Kozal ın teknik durumu teknikçi arkadaşların işi , tekrar doksan bandına iner mi? hatta olası düşüş dalgasında 84 ler görülürmü bilmem.. İnmez de diyemem , yalnız bildiğim birşey var o da ALTIN ÇÖPE DÜŞMEK LE DEĞERİNİ KAYBETMEZ.. Saygılarımla ,hayırlı pazarlar..
    bir aracı kurum 3 çeyrek kar beklentisi 500 milyon tl zaten kasadaki para nın 300 milyon tl faiz geliri var

3 aylık esas faaliyet kar 200 milyon tl gelecekse işimiz var bu şirketle ...

7. Ortalama üzeri haftalık kapanışlarda kesikli çizgi 115

8.  Alıntı Originally Posted by elfidaa Yazıyı Oku
    bir aracı kurum 3 çeyrek kar beklentisi 500 milyon tl zaten kasadaki para nın 300 milyon tl faiz geliri var

3 aylık esas faaliyet kar 200 milyon tl gelecekse işimiz var bu şirketle ...
    Olumsuz her şeyin fiyatlanmış olması gerekir, yoksa 150 tl den 90 lara kasaya fazladan 3 milyar girmişken düşmesi mantıksız.

Sayfa 241/375 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •