Sayfa 242/330 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292 ... SonSon
Arama sonucu : 2634 madde; 1,929 - 1,936 arası.

Konu: SARKY - Sarkuysan

1. Şark husumeti, İslâm inkişafını boğuyordu; zâil oldu ve olmalı.

Garb husumeti, İslâm'ın ittihadına, uhuvvetin inkişafına en müessir sebebdir, bâki kalmalı.

Birden meclisten tasdik emareleri tezahür etti.

Dediler:

"Evet ümidvar olunuz, şu istikbal inkılabı içinde en yüksek gür sadâ, İslâm'ın sadâsı olacaktır!"
    ......
    Sarıkız'ımız sakin...

Hele enejiler boşalsın...

Yeni gelenler kalıcı mı gidici mi anlaşılsın..

Bakar yoluna..

İstikamet sıratı müstakim...

Yolumuz uzun....

Kısa olur inşaallah...

Yatırım tavsiyesi içermez....

Biz yatırım yapmış bekliyoruz ...

2. Böyle güzel 3 aylık kara düşerek mi tepki verilir anlamak zor. Yazık...

3. 2 ay önce 11,88 maliyet ile 5 Yıllık portföyüme ekledim. Diğer 3 hisseme göre en çok beğendiğim ve umut ettiğim hissem bu, bakalım neler olacak.

4. Bizim mahalledeki ayakkabı boyacısı bile SARKY almış.
    Hem de 15.90 fiyattan.
    Bu fiyatlara set çekerler, sattırmadan da götürmezler.
    ytd

5.  Alıntı Originally Posted by cow_boz Yazıyı Oku
    Bizim mahalledeki ayakkabı boyacısı bile SARKY almış.
    Hem de 15.90 fiyattan.
    Bu fiyatlara set çekerler, sattırmadan da götürmezler.
    ytd
    aynen yaa bizim de duvar boyacısı almış
    pasta cila yapan arkadaş
    merdiven yıkayan teyze
    günlük yevmiye gider hayrettin teyze bile bana soruyordu
    ne olacak bu sarky bakır fiyatlarıda 461 dan aşağı düşmüyo bu niye düştüki diyor
    ytd deli saçmasıdır

6. Eski zamanda bir şeyhin müridleri pek çok olmasından, o memleketin hükûmeti siyasetçe telaş edip onun cemaatini dağıtmak istemiş.

O zât, hükûmete demiş:

"Benim yalnız bir buçuk müridim var, başka yok. İsterseniz tecrübe edeceğiz."

O zât bir yerde çadır kurdu, kendi binler müridlerini oraya toplattı. O da emretti: "Ben bir imtihan yapacağım. Her kim benim müridim ise ve emrimi kabul etse, Cennet'e gidecek." Çadıra birer birer çağırdı.

Gizli bir koyun kesti; güya has bir müridini kesti, Cennet'e gönderdi. O kanı gören binler müridler daha hiçbiri şeyhi dinlemedi, inkâra başladılar.

Yalnız bir adam dedi:

"Başım feda olsun." Yanına gitti. Sonra bir kadın dahi gitti, başkalar dağıldılar.

O zât hükûmet adamlarına dedi: "İşte benim bir buçuk müridim bulunduğunu gördünüz."
    ...
    Ders ne....

7.  Alıntı Originally Posted by Rcevahir Yazıyı Oku
    Eski zamanda bir şeyhin müridleri pek çok olmasından, o memleketin hükûmeti siyasetçe telaş edip onun cemaatini dağıtmak istemiş.

O zât, hükûmete demiş:

"Benim yalnız bir buçuk müridim var, başka yok. İsterseniz tecrübe edeceğiz."

O zât bir yerde çadır kurdu, kendi binler müridlerini oraya toplattı. O da emretti: "Ben bir imtihan yapacağım. Her kim benim müridim ise ve emrimi kabul etse, Cennet'e gidecek." Çadıra birer birer çağırdı.

Gizli bir koyun kesti; güya has bir müridini kesti, Cennet'e gönderdi. O kanı gören binler müridler daha hiçbiri şeyhi dinlemedi, inkâra başladılar.

Yalnız bir adam dedi:

"Başım feda olsun." Yanına gitti. Sonra bir kadın dahi gitti, başkalar dağıldılar.

O zât hükûmet adamlarına dedi: "İşte benim bir buçuk müridim bulunduğunu gördünüz."
    ...
    Ders ne....

Kelleyi kaybetmekten korkmayanlar kalabilir. Gerisi dağılsın ( doğru anlamış mıyım? )

8. [QUOTE=Cover13;5391903]Kelleyi kaybetmekten korkmayanlar kalabilir. Gerisi dağılsın ( doğru anlamış mıyım? )[/QUO.

Misafirlerimizin sesi kesildi......

Zaten dağıtıyorlar...

Neredeler acaba....

Sayın Cover 👍

Çaycı,çok yaptı bunu çok....

Bakalım arkasından ne müjde verecek...

Şimdilik 50 yeter....

Yatırım tavsiyesi içermez

Sayfa boş kaldı da ..

Sayfa 242/330 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri