Sayfa 243/682 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343 ... SonSon
Arama sonucu : 5454 madde; 1,937 - 1,944 arası.

Konu: ISBTR - İş Bankası B

1.  Alıntı Originally Posted by mustafa 405 Yazıyı Oku
    sizi ve bir başkasını ikna etmek amaçlı yazmadım..Benim kendi yorumum. Herkes istediğini düşünüp yazabilir....Siz belki yeni olduğunuz için bilmiyorsunuzdur..... y.t.d.
    Maliyeti yeni buldu oyleyse

2. deepdark7913 deepdark7913 şu an forumda
    Üye

Duhul
    Nov 2018
    Gönderi
    138

Alıntı Originally Posted by mustafa 405 Yazıyı Oku
    sizi ve bir başkasını ikna etmek amaçlı yazmadım..Benim kendi yorumum. Herkes istediğini düşünüp yazabilir....Siz belki yeni olduğunuz için bilmiyorsunuzdur.....y.t.d.
    Maliyeti yeni buldu oyleyse

Maliyeti bedeli ağırdır böyle kararların...Sonuna kadar gider yani mezara.......Hayatta herşeyin hayırlısı olsun....tl bazlı evet hatta karda( enflasyonu saymazsanız), DOLAR BAZLI ÇOK ÇOK YOL VAR....yatırım tavsiye değildir....

3. Ben neden bu hissenin B grubuna alınmadığını çözemedim,gerekçesi nedir bilen paylaşabilir mi?alsalardı bugün taban değil de tavan açardı.Kime sorup öğrenebiliriz,forumda da geçiştirildi.

4.  Alıntı Originally Posted by deepdark7913 Yazıyı Oku
    Aynen maliyeti yakalarsak cikacagim cok arastirdim ama hikaye hikaye olarak kalicak gibi gundem degistirme icin soylenmis seyler hazineye gecebilicek olsa simdiye meclise gelirdi zaten meclisdeki tartismada da akp vekil madem alamiyorsak chp ye hazine yardimini keselim demisti demek ki sonuc cikmayacak
    değerli ortağım hatırlatmak isterim ki reis telekomunikasyon ortaklarınında bulunduğu toplantıda bu 4g boşverin direk 5g e geçelim dedi diye 4g nin de adını değiştirip 4,5g yaptılar.sen şimdi bundan bişey çıkmaz diyorsunda.başkanın hangi dediği olmadı.bana bi söyler misin.

5. Isatr geri gelmiyor iskur satan yok ama Isbtr ne oyun varsa

6.  Alıntı Originally Posted by istat Yazıyı Oku
    Isatr geri gelmiyor iskur satan yok ama Isbtr ne oyun varsa
    lot çok ky çok
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasası Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı içerisinde değerlendirilemez yatırım tavsiyesi içermez yatırım tavsiye niteliği taşımadığından Yatırımcı profilinize uymayabilir. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

7.  Alıntı Originally Posted by istat Yazıyı Oku
    Isatr geri gelmiyor iskur satan yok ama Isbtr ne oyun varsa
    İş kur ve İş A toplu, lot adetleride zaten az.

Diğerlerine göre iş B nin hem lot adedi fazla, hemde lot fiyatı daha az olduğu için alan satanı oluyor, dolayısıyla diğerlerine göre dağınık bir hisse.

8.  Alıntı Originally Posted by macintosh Yazıyı Oku
    Ben neden bu hissenin B grubuna alınmadığını çözemedim,gerekçesi nedir bilen paylaşabilir mi?alsalardı bugün taban değil de tavan açardı.Kime sorup öğrenebiliriz,forumda da geçiştirildi.
    Sizin sorunuzun cevabı değil ama İş B yi C grubunda düşünün ve hisse yükseliyor. Ne günlükçüler ne açıkçılar tahtaya damlardı.

Sayfa 243/682 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •