Sayfa 243/1023 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343743 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 1,937 - 1,944 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Yıl sonunda olmasını bekledikleri , el açıp dua ettikleri rakama yakın zamanda ulaşılırsa belki 0.25 lik sidik zorlu faiz artışı ile yangına benzin dökmeye çalışırlar ki oda belki... Ama yoook ! biz normal insanlarız, önemli ola ülke deyip yapmaları gerekeni yaparlarsa ben ve benim gibilerde utanır. Hadi bizi utandırın ağalar olmaz denileni yapın be....

Alıntı Originally Posted by Proton Yazıyı Oku
    şıkları düşünüyorum. 25'inde karar varmış. ona göre mevduatımı vadesizde bekletirim.
    Tl de iseniz vadesizde alacağınız oran önemli aksi taktirde bekleyeceğiniz uzunca süre size pek fayda sağlamaz. Diyelim bir mb bir faiz artışı yaptı ertesi gün hemen Tl mevduat faizleri artmaz ki en az 1 hafta hatta 2 haftayı bulur. Öte yandan Dolarda iseniz vadesizde zaten bir getiri yok koyun vadeliye baktınız işler değişti bozarsınız vadeyi satarsınız Dolarları. Tabi ben bunların hiç birini yapmıyorum o başka, yaptıklarım kismeye örnek olmasın sadece doğru yada yanlış beni bağlasın isterim.

Duhul
    Mar 2018
    İkamet
    Kaçak Akinonya Şatosu
    Gönderi
    1,478
     Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Tl de iseniz vadesizde alacağınız oran önemli aksi taktirde bekleyeceğiniz uzunca süre size pek fayda sağlamaz. Diyelim bir mb bir faiz artışı yaptı ertesi gün hemen Tl mevduat faizleri artmaz ki en az 1 hafta hatta 2 haftayı bulur. Öte yandan Dolarda iseniz vadesizde zaten bir getiri yok koyun vadeliye baktınız işler değişti bozarsınız vadeyi satarsınız Dolarları. Tabi ben bunların hiç birini yapmıyorum o başka, yaptıklarım kismeye örnek olmasın sadece doğru yada yanlış beni bağlasın isterim.
    ben dolardayım. teşekkürler. yatırım tavsiyesi değildir. bu işten anlamıyorum.

Alıntı Originally Posted by Proton Yazıyı Oku
    ben dolardayım. teşekkürler. yatırım tavsiyesi değildir. bu işten anlamıyorum.
    Çok anlayanda yok zaten, bizim söylemlerimiz görünen köy kılavuz istemez hesabı, bu iş için Tv lere çıkan yalaka ekonomist bozuntuları gibi ne para alıyoruz ne yandaşlık yapıyoruz.

Dolar bitmişmiş..öyle rivayet olunuyor..

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Grafik kardeş bak söylemedi deme ABD ÇİN'i bozuk para gibi harcayacak..

Yada ÇİN ABD'ye ''efendi torunaga'' diyecek..
    Dakka bir gol bir..

ABD Başkanı Trump, Çin'den ithalata 100 milyar dolar daha vergi uygulanmasının değerlendirilmesini istedi
    Walla sabır iyi bir meziyetmiş..

Dolarda iyi sabrediyor ha..eskiden olsa..

Yoksa deveyüküyle alınan pozisyonlardanmıdır nedir?

Neyse tabanını oluşturdu..bir tek sentral bankerlerin izni lazım..

Verirler mi?

Bakalım bugün Dolarda ki yeni rekorumuz ne olacak ! Heyacanlıyız, sabırsızız, ama Dolardan bize ne diyenler için bu işler anlam ifade etmiyor . Hayat onlar için güzel

Oyy oyy oyyy... rekorlar arka arkaya geliyor.

bir rekorda u anda geldi
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 243/1023 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343743 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •