Sayfa 243/607 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343 ... SonSon
Arama sonucu : 4851 madde; 1,937 - 1,944 arası.

Konu: JANTS - Jantsa Jant Sanayi

1. 215 lerde kapatma ihtimali son 45 dk kuvvetli satış baskısıyla maalesef gerçekleşmedi,sağlık olsun.
    Yarın önemli çünkü ,hangi banda gireceğiz onu göreceğiz. Eğer bu günkü kapanış bir düşüş trendinin başlangıcı olacaksa ilk durak 173.40 seviyesi olur. Yok , patron vs satışı ise tıpkı 129 tl kapanışı sonrası yaptığı gibi yaparlarsa 243.80 seviyesini beklememiz gerekir ilk aşamada ..Daha önce de yazmıştım tekrar edeyim ; eğer içerden kuvvetli bilanço haberi aldıysalar Eylül sonuna kadar çok hareket yaşamaya devam ederiz (kuvvetle muhtemel ) ve ekim ayı sakin geçer bence .
    Gidenlerin allah yolunu açık etsin ,laf kalabalığından başka bi moka yaradıkları yok zaten ..bu kağıdın bu forumdaki sahipleri genel olarak kemik tabaka gibi geldi bana . ha diyince 220 lerden maliyetlenen kişi pek yoktur zannediyorum. Bizim yolumuz daha uzun ,bilgi ve tecrübe alımı-paylaşımı yapmaya devam ederiz. Kalın sağlıcakla .
    YTD

2.  Alıntı Originally Posted by West_by_West Yazıyı Oku
    215 lerde kapatma ihtimali son 45 dk kuvvetli satış baskısıyla maalesef gerçekleşmedi,sağlık olsun.
    Yarın önemli çünkü ,hangi banda gireceğiz onu göreceğiz. Eğer bu günkü kapanış bir düşüş trendinin başlangıcı olacaksa ilk durak 173.40 seviyesi olur. Yok , patron vs satışı ise tıpkı 129 tl kapanışı sonrası yaptığı gibi yaparlarsa 243.80 seviyesini beklememiz gerekir ilk aşamada ..Daha önce de yazmıştım tekrar edeyim ; eğer içerden kuvvetli bilanço haberi aldıysalar Eylül sonuna kadar çok hareket yaşamaya devam ederiz (kuvvetle muhtemel ) ve ekim ayı sakin geçer bence .
    Gidenlerin allah yolunu açık etsin ,laf kalabalığından başka bi moka yaradıkları yok zaten ..bu kağıdın bu forumdaki sahipleri genel olarak kemik tabaka gibi geldi bana . ha diyince 220 lerden maliyetlenen kişi pek yoktur zannediyorum. Bizim yolumuz daha uzun ,bilgi ve tecrübe alımı-paylaşımı yapmaya devam ederiz. Kalın sağlıcakla .
    YTD
    ÇEŞİTMİSİN blader sen.. sana girip çıkan ne anlamadım.. insanı zorla seceresinden çıkartma..

böyle 3-5 lotla işlem yapan yarım akıllılar da kendini nimetten sayıyor ya..

3. Sakin beyler satan satar alan alir.. özgürlük var bu kadar kizmaya gerek yok

4.  Alıntı Originally Posted by sevenhill Yazıyı Oku
    ah jantsam ah.. bir kaç gündür kademeli çıkış yaptığım jantsam ile bugün yollarımı ayırdım.. kalan arkadaşlarıma bol kazançlar diliyorum..

inşallah başka hisselerde de yollarımız kesişir..

insan gibi bir hoşçakalın dedik.. paşam laf sokmaya kalmış bize.. laf kalabalığıymışım, bi mok bildiğim yokmuş falan..

dediği gibi olsa bile toplum için bir yazışma edebi vardır..

ey Allahım.. neyse kızmıyacam..

5. Sinirler gergin olabiliyor

6. % 5 saldı yine devre kesti

Sayfa 243/607 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •