AŞAĞIDAKİLER SADECE KİŞİSEL TAHMİNLERİMDİR, HAYAL DÜNYAMIN BİR ÜRÜNÜDÜR, CİDDİYE ALMAYINIZ.
HAFTA SONU İŞİM OLMADIĞI İÇİN BİRAZ ÜFÜREYİM DEDİM KENDİ KENDİME. ŞU ANDA YAPILABİLECEK ONLARCA KURALINA UYGUN SAYIMDAN SADECE BİR TANESİDİR.
Aşağıda vereceğim sayım (benim tahminimdir, farklı sayımlarla da karşılaşabilirsiniz) ile ilgili açıklamalar.
İlk grafik sayımın neresinde olduğumuzu gösterir. Şu anda yeşil renk ile gösterilen 3.1 dalgası içindeyiz ve 3.1'in 5. dalgasını yani 3.1.5 yapıyoruz. Detaya inersek (daha alttaki grafik) 3.1.5'in 3.3.5 zirvesini yapmaya çalışıyoruz, FDow 90 puan daha yükselirse bu zirve gelmiş olacak.
Biraz detaya inersek (
Bu noktadan sonra ilk 3 etiketi (3.1.5) yazmadan sadece son 3 etiket ile devam edeceğim.):
Daha önce verdiğim ve bahsettiğim 5 Boğa sayımından olasılığı en yüksek olan sayım kırmızı ile verdiğim sayımdır. Bulunduğumuz yer belirtilmiştir. Şu anda 3.3.5 zirvesini (tam etiket olarak 3.1.5.3.3.5) yapmak üzereyiz. 5. dalga zirvesine kadar olan data (kırmızı çizgilerin altındaki data) kes yapıştır datasıdır, çok kaba tahmindir.
Kırmızı çizimin en sağındaki zirveden sonra iki olasılık karşımıza çıkar.
1)
YA 2. grafikte 5 ile gösterilen zirve ilk grafikteki yeşil renkli 3.1 dalga zirvesidir, sonrasında ilk grafikte yeşil renkli 3.2, ikinci grafikte mavi çizgi ile gösterilen 3.2 dalga düzeltmesi beklenir (30.000 altına, tahminen 28500)
Bu olasılık şu anda zayıf olasılıktır benim düşünceme göre. (AYI SENARYOSU)
2)
YA DA 2. grafikte 5 ile gösterilen zirve 3.1.5.1 zirvesidir ki bu durumda ilk grafikteki yeşil renkli 3.1 zirvesi için daha en az 4 ay var demektir ve bu durum ikinci grafikte yeşil çizgiler ile gösterilmiştir. (BOĞA SENARYOSU)
EW den pek anlamayan, yahu bu sayılar neyin nesi diye düşünen herkesin anlayabileceği bir şekilde yazmaya ve tüm döngüyü vermeye çalıştım. Umarım anlaşılır olmuştur.
Bol kazançlar.
Yer İmleri