Sayfa 244/905 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344744 ... SonSon
Arama sonucu : 7234 madde; 1,945 - 1,952 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    Yönetim Kurulu'muz 27 Nisan 2022 tarihinde Saat 16:30'da yaptığı Yönetim Kurulu toplantısında Genel Kurul'ca alınan ve dönem karından karşılanmak üzere 30.000.000 TL'nin sermayeye ilave edilerek %300 oranında bedelsiz hisse senedi ihraç edilmesi kararına binaen mevzuat gereği yapılması gereken müracaatların ve yasal işlemlerin başlatılarak sermayemizin 40.000.000 TL çıkarılmasına karar vermiştir.

Şirketimizin sermaye artırımına ilişkin başvuru evrakları 18.05.2022 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu'na teslim edilmiştir.

Kamuoyu ve yatırımcılarımıza saygıyla duyurulur.
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

2. Aynı manzarayı bir zamanlar KONYA çimento da yaşamıştım. önce 150 li rakamlarda sonrada 250 rakamlarda süründürdüler sonrası malum. potansiyeli kıyaslama bile yapılmayacak kadar değerli bir şirket o yüzden bezdirmek istemeleri normal.. kimse elindeki altını başkasına vermek istemez

Eeee geriye ne kaldı

ÇED çıktı kapasite arttı sermaye artıyor

Birde bir arkadas vardı hergun limanın fotosunu atıyordu yanasmis gemileri seyrediyordu

Şu kaptan sonra en %8 9 yapmalıydı yine elimize verdi şeref yoksunu

Çorba parasına bastım gitti benim paramda vaktimde kıymetli

Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku
    Eeee geriye ne kaldı

Birde bir arkadas vardı hergun limanın fotosunu atıyordu yanasmis gemileri seyrediyordu

Hayırlısı olsun üstadım.
    Bossa da 240 lira dipteyim. Gazına geldim.[emoji23] ama ziyanı yok ben zararına satmam.
    ARDYZ de zarar 3.5 liraya geriledi bilgine.[emoji23]

Playmaker ustadın covit ten sonra enerjisi kalmamıştır.
    Doktor kahveyi yasaklamış olmalı ki mega sefineleri seyretmeye keyfi kalmamıştır.[emoji23]

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bossa 80 lira en az sende ben dediğimde 45-50 arasiydi 62 den döndü silkeliyor fk 7 en az 10 11 e gelir %480 bolunecek burdan bölünse 10 TL

Gübre nerden bolunecek daha çok merak ediyorum vallahi tam derslik tahta hergun en çok bu tahtayı izliyorum öğrenmek adına gercekten

6.  Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku
    Eeee geriye ne kaldı

Beni kastediyorsanız ben hala hissedeyim...buyrun ne söyleyecekseniz...

SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku
    Bossa 80 lira en az sende ben dediğimde 45-50 arasiydi 62 den döndü silkeliyor fk 7 en az 10 11 e gelir %480 bolunecek burdan bölünse 10 TL

Gübre nerden bolunecek daha çok merak ediyorum vallahi tam derslik tahta hergun en çok bu tahtayı izliyorum öğrenmek adına gercekten
    Bu tahtadaki heyecan hiçbir yerde yok.
    Genç olanlarda adrenalin tavana vursa da bizim gibi 50 sinde olanlar alışıktır üstad.[emoji23]

Çok heyecanlıyım.
    Patronu ve tahta kurusunu çıldırtmadan bu tahtayi terk etmeyi düşünmüyorum.[emoji41]

8.  Alıntı Originally Posted by aslanselim Yazıyı Oku
    Üstadım sen nerelerdesin?
    Bak ben daha buralardayım.
    Yoksa üzerine yatiyormusun abi kış uykusuna yatar gibi.[emoji23]
    Senin gazına gelip daha terk edemedim burayı üstadım. [emoji23]

Potansiyelin ortaya çıkma zamanı yaklaşıyor olabilir.
    Tahtacı iyice kaşınmaya başladı.
    Geliyor gelmekte olan ( CRUX)
    Bedelsiz beklentisinin gerceklesmesini bile degersizlestirmeye giden bir tahtacı ya da patronla karşı karşıyayız.
    Bak ben burayı terk etmedim.
    Safım ya ondan.[emoji23]
    Ben de aldım yattım üzerine.

Hocam yazacaklarımızı yazdık....Bu hisse artık al yat hissesi benim için...Tek sevmediğim patronu....Umarım zamanı gelince gereğini yapacaktır...Patronu zor tahtalarda sabır çok önemli....Nasip...Yazmasamda yorumlarınızı okuyorum...İnşallah bir gün bir araya geliriz...
    Burada, tarafımdan yapılan yorum ve görüşler, YATIRIM TAVSİYESİ NİTELİĞİ kapsamında değildir.
    Borsada fırsatlar bitmez!!!Yeterki Rabbim Nasip etsin kazanmayı!!!

Sayfa 244/905 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344744 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •