Sayfa 245/521 İlkİlk ... 145195235243244245246247255295345 ... SonSon
Arama sonucu : 4168 madde; 1,953 - 1,960 arası.

Konu: OZGYO - Özderici GMYO

1.  Alıntı Originally Posted by sancak_34 Yazıyı Oku
    ÖZAKGY 2,15 lerde yönetim sahip çıktı. pay geri alım için bütçe ayırdı. bunlardan sese yok. kavga falan yok bunlar ortak ortak.
    OZAK temiz şirket, temiz iş yapıyor. Onların böyle katakulli işkeri olmaz bence

SM-G900H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. nerede nasıl öpülmüş at koşturan galip magraya mı girmiş saklanan ara sıra olagan dişı bir durum yok diyen özdereçiler olup bitenden haberleri yok öptüklerini nereden görüyorsun öpülenlerde ortada takaslarda ortada.........garip bir yorum olmuş ortada dilil yokken

3. Aşağı doğru marj azalır, bu tek avantajımız, 50 kr olsa %20 yapsa 10 kademe işe yaramaz, koskaca bir gün 10 kademe sıkıcı olur. 0.90 alıcı zor bulur, 2 olsun herkes gelir ama SPK sıkıntı yaratacaktır. Bu da işimizi zorlaştırır. Çıkacaksa yukarı yapmak zorunda, ancak bugün 1.02 den 4 kademe kaldırıp, basması kaçışa izin vermemesi, tek kez tabanı bozması biraz kötümserlik yaptı. Belki de öyle düşünelim istiyordur. Yarın rulete devam, bol şans.

4.  Alıntı Originally Posted by metinmetin Yazıyı Oku
    Denizbanktaki 18 milyon 53 bin lottan 4 milyon küsür lot kalmış bu satışlar bitince yön yukarı gibi, büyük bir ihtimal ile de yarın biter millet rahat eder diye düşünüyorum. birlikte izleyip göreceğiz.
    Yatırım tavsiyesi değildir.
    4 mil. Lot nedir ki. 4 mil.tl. Biz alırız olur biter [emoji1]

SM-G900H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. 1 ay önceki takaslarda metro 78 bin küsür bu gün Anlık takasta metroda 51.536.310 gösteriyor 80.mil işlem hacmi bu gün 4.5 gün hisse taban hisse sahiplerinden 1 lot işlem yok ortada öpenler öpülenler avlıyanlar avlananlar gelde çık işin içinde mühür kimde söz onda oda takaslarda belli gerisi hayal kurmak hikaye anlatmak

6. Adamlar psikolojiye süper oynadı,hatırlarmısınız 2.50 ye çıkmadan önce 1.13 den dönmüştü tavan olmuştu,ve millet ne olduğunu anlamadan 2 ye dayandı,tabi millet başladı 3 olur 5 olur,onlarca kişide ozgyo hissesini kim alır kimse bulaşmaz nasıl satacaklar o kadar hisseyi diye konuşmaya başladı
    Şimdi anladık onlarca milyon lot hisse nasıl satılırmış görmüş olduk,investte yüzlerce kişi konuşuyor bende dahil bir dünya ky yukarı yapar diye atladık adamlar fırsat bile vermedi açığa satış olsa ne olur olmasa ne olur bugünkü işlem hacmine ve takaslara bakılırsa acayip şekilde mal dağıttı ,ben sanmıyorumki önceki hareketi yapsın
    Asıl benim düşündüğüm ozgyo patronu neden hiç hisse alımı yapmaz neden bu kadar yatırımcının yüreğine biraz su serpmez
    Hadi bizim maliyet 1.05 ya yukarda yakalananlar napsın kolmu kessin gövdemi kessin bekleyip bekleyip parasının eridiğini görüp psikolojisimi bozsun
    Sabah inş eksi açmazda bu lanet hisseden kurtulurum bidahada dönüp bakmam diyorum
    Herkesin hakkında hayırlısı inşallah dağıttığı malı geri toplar herkes zararını telafi eder tekrar yönünü yukarı çevirir
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

7. gicişiyodum iyi kaşıdılar
    varsa kaşıntısı olan buyursun 14 kere taban yaptırdı yvşk lar

8. Adamların şirketine tecavüz ediyorlar.
    Ali veli galibi öpmüş diyorsunuz. Bu nasıl öpmek.
    Tecavüze uğrarken galip.birde.
    Öpücük istemiş olmasın.

E2003 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 245/521 İlkİlk ... 145195235243244245246247255295345 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •