arkadaşlar cwenenin çıkışı hayırlı uğurlu olsun...enerji sektörü gerçekten de son günlerde çok iştahlı ve istekli....sektör iyidir ve bundan sonra da iyi olmaya devam edecektir...benim kısmetim de 171 e kadarmış..ben size başarılar diliyorum...her zaman söylüyorum herkes bildiği veya tecrübesi kadar değil kısmeti kadar faydalanacak..beni döktüler....döker dökmez de çıkışa geçirdiler hisseyi...herşeye rağmen ikinci çeyrek bilançoları görmek istiyorum...
bakalım cwene ve kocaerin dövizin çıkışı karşısındaki durumu nedir ??
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Cwene günlük kanal güncel grafigi önemli direnc ve destek seviyeleri..
200/202 direnc bölgesi bugün hacimli bir şekilde geçildi ve takip ettiğim kanalın üst band çizgisi 208 seviyesiyle test edilmiş gözükmektedir.
Bundan sonra teknik olarak hareketin ve coşkunun yukarı yönlü devamı icin bu kanal cizgisinin kırılması gerekmektedir.Yarin için bu kanal çizgisi 211.x seviyesi üzeri kapanis demektir.211.x seviyesi ayni zamanda fibo 2.618 seviyesi yani burası hareketin devamı için önemli bir direnc seviyesi..
211.x ve kanal direnci kırılırsa sayet üst tarafta yeni hedef bölgesi 24x/25x bölgesi olacaktır.
Alt tarafta ise 203-200/18x bölgesi destek konumunda..
Sabırla bilancoyu ve hedefleri beklemeye devam..
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
05.06.2023 tarihli "Maddi Duran Varlık Alımı" konulu bildirimimizde bahsi geçen, Antalya Organize Sanayi Bölgesi 1.Kısım'da yer alan Antalya İli, Döşemealtı İlçesi, Kömürcüler Mahallesi, 27638 Ada 1 Parsel numaralı Betonarme Fabrika ve Arsa niteliğindeki taşınmaz üzerinde bulunan şerhler kaldırılmıştır. İpotek ve takyidatların terkin işlemleri için 401.322.711,40 TL (DörtyüzbirmilyonüçyüzyirmiikibinyediyüzonbirTürkl irasıKırkkuruş) ve 2.560.550,00 (İkiMilyonBeşYüzAltmışBinBeşYüzElliEuro) (Ödemenin yapıldığı tarih itibariyle döviz kuru 23,30 TL'dir.) ödeme yapılmıştır. Mevcut durum itibariyle 05.06.2023 tarihli açıklamamızda belirtilen ipotek ve takyidatlar kaldırılmıştır.
Kamuoyunun bilgisine sunulur.
by keko
kcaer alış gerekçeniz ve beklentinizi detaylandırır mısın
Merhabalar. Gesanda büyük bir dayak yedik. Stop olmayi beceremedik. Çok acılar çektik. Bugün hisseye 205-206 arası dadandim. Şu ana kadar girdiğim tahtalar genelde üzdü ama bu şanssızlığı burada kiracağım. Fenerli ve muhalif olarak zor zamanlar geçirdik))) Bol kazançlar. Gesandan dostlara da merhabalar
Yer İmleri