seve seve gideceksin burda zaman ve lot kaybediyorsun yazık
seve seve gideceksin burda zaman ve lot kaybediyorsun yazık
Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..
Hayırlı cumalar üstadlarım cment için varsa yorum ve düşüncelerinizi aktarabilirmisiniz.bu kagıt yıllardır ky yi bıktırdı .cmen ve çmbtn biliyorsunuzki aynı kumaşın parçası. Teşekürler
bu şirkette genel yönetim giderleri altında para vergisiz . bilançoda kar eritiliyor...Çünkü çimento sabittir fiat atıyorum.erzurumda 13.istanbulda da 13 fiyat değişmez sadece ters yerlerde ulaşım maliyeti eklenir çıakrılır... Yani hepsinin sattığı çimento çimsanında akcansanında afyonunda nuh çimentonunda aynıdır %10 aşağı %10 yukarı oynar...Ana şirket çimentaşın genel yönetim giderleri rakamı korkunç boyutta 100,000,000 tl genel yönetim gideri yazıyor bilançoya...sonra düşük kar açıklayan ve ya zarar açıklayan devamlı cirosu 1 milyar tl üzerinde olan cimsanın bile 80,000,000 genel yönetim gideri var...Aradaki hesabı siz yapın.çimbeton.200 milyonluk beton satışı var evet beton santrali bu hissede bu kadar beklentili olup sadece yıllarca düşük sermayeye kanıp beklemek yatırımcıyı mahvetmiştir.defter degeri pahalı fiat kazanç pahalı.tek beklenti düşük sermaye .sermaye artırımı olmazsa.şirket 40 tl.üzeri sat 30 tl üzeri al sattığını yılda üç beş kere yap başka bir beklenti zor .karı çalmasalar ortak şirketlerine aktarmasalar .genel yönetim giderini .normal tutsalar.en az 20 milyon en az kar açıklar.......
bu arada kardeşlerim .bugün cuma cumanınız mübarekolsun .cuma hatrına .takasları atında bakalım.ALLAHA.emanet olun bol kazançlar her kese
Tesekürler ustadım. Hayırlısı artık
dostum .beklemeye devam bekliyoruz her şeyin hayırlısı .rabbim neylerse hayırlısını eylesin.bizde tekkeyi bekliyoruzki çorbayı içelim.son zamanlarda ....döçe..cti..hscb..nin yabancı alışları .hayra alem degildir inş duruyor mu .onuda bilmiyorum bilen dostlarvarsa seans izlerken paylaşırsa duacı oluruz..
pasta takas paylaşın arkadaşlar.......
Yer İmleri