Artan

1,41 14.63 18:10
28,38 10 18:10
55,00 10 18:10
267,50 9.99 18:10
123,40 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

47,70 -10 18:10
283,50 -10 18:10
45,36 -10 18:10
43,74 -10 18:10
12,99 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

13.711.567.177,20 18:10
10.895.811.089,25 18:10
8.802.742.609,10 18:10
8.085.116.003,38 18:10
7.196.277.142,40 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 25/109 İlkİlk ... 1523242526273575 ... SonSon
Arama sonucu : 888 madde; 193 - 200 arası.

Konu: Ankara Çankaya Karataş , Mühye , Yakupabdal Proje ve İmar Bilgileri

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. İyi akşamlar arkadaşlar. Mühye karapınar mevkiinde 2 adet arsam var. 884 ve 972 parselde...Acaba bu dönem de m2 fiyatı ne kadar eder..yardımcı olursanız çok sevinirim. İnternette vs piyasa araştırması yaptım ama birbirinden acayip farklı fiyatlar var....

2. Sayin Tertip ilgi cekici aciklamalardan dolayi cok tesekkurler,sizin bahsetmenizden once mimar ve planlamaci Janseni hic duymamistim, sizden sonra biraz arastirdim, dediginiz gibi 1940 larin ve ilk 1950 lerin Ankarasi resimlere bakinca gayet guzel ve sirin bir sehir gorunumunde. Iyi gunler dilegi ile tekrar tesekkurler

3.  Alıntı Originally Posted by tertip Yazıyı Oku
    *Sayin Gulbay , paylasim icin tekrar tesekkurler.Bogaz projesi artik Ankaranin gundemine tamamen oturdu. Belediye ile ilgili her calismada adindan soz ettirmeye devam ediyor,Ankaranin ilk ciddi sehir planlamacisi Jansen boyle bir proje onune gelse nasil karsilardi cidden merak ediyorum.Sehrin kuzey guney ve dogu bati hatlarini alip Kizilayda kesistiren Jansen Ataturk bulvarinda ayirdigi 6 seritli yollara tepki gelince , yaptigi projenin 1930 lu yillara degil 50 sene sonrasi icin hazirlandigini soylemisti.Ama gecen zaman icinde onun ayirdigi yesil alanlar ve yollar tamamen karman corman bir hale dondu, ve Ankara modern Avrupai bir sehir olma firsatini 1950 lerden sonra tamamen kacirdi.Rant sevdasi yedi bitirdi herseyi. Bogaz projesi ve Kayak merkezi calismasi ile Ankara 90 sene sonra yeniden Avrupai bir modern sehir olma firsatini yakalamis oluyor. Umarim bu sefer elimize gelen firsati iyi degerlendiririz.
    Sayın Tertip ,*
    Ben de gelişmelere yapmış olduğunuz rahatlatıcı ve can alıcı açıklamalarınız ve yorumlarınız için size teşekkür ediyorum. Yıllar sonra artık işin sonuna geliyoruz. Hep böyle güzel paylaşım ve açıklamalar yapmamız dileğiyle, Selamlar.

4. Yine birbirine teşekkür etmeler, sırt sıvazlamalar, az daha sabredinciler, cak cuk miş muşlar....
    Burası komedi filmi gibi...

Sonuca bakın, bıdı bıdıyı bırakın.
    Fiyatlar geçen senenin aynısı...
    Külliyen zarar.

5. Konuyu bagliyacak birşey bulamayıp dine,imana getiren sizler mi insanları sorgulama hakkini kendinizde buluyorsunuz.Ki eğer o kadar dine,imana önem veriyorsunuz insanları niye yanlış yönlendirmeye çalışıyorsunuz.Ya başka bir bölgenin emlakcisisiniz ya da milletin arsasını uç beş kuruşa almaya çalışıyorsunuz.Sadece bu bölge için açılan forumda degil diğer bölgeler için açılan forumlarda da sizin gibilere rastlaniliyor.Bir önem arzetmiyorsunuz.

6. *Sayin Gulbay selamlar, Melih Gokceginde gorevden alinacagi yonunde haberler kulislerde acikca konusulmaya baslamis.Sizin haber alma yeteneginiz cok fazla, bu konuda duyumlar ne derece gercekci acaba?

*Gokcegin ayrilmasi durumunda bolgenin (Karatas, Yakupabdal ) gelecegi ve mevcut projelerin durumunu ciddi olarak irdelemek gerekecek.Benim kisisel gorusum artik projelerin kamuya mal oldugu ve ara verilmeden devam edecegi seklinde. Artik gelismeleri bekleyip gorecegiz.Ama su bir gercek, son oylamada %50 nin altinda oy alan ve Feto teror orgutune bir sekilde koltuk cikan Belediyeleri zor gunler bekliyor. Ankara Buyuksehir Belediyesi de bunlardan biri.. Giderse Melih Gokcek, Kadir Topbas gibi sessizce mi ayrilir yoksa etegindeki taslari dokup kavga yolunu mu secer izleyip gorecegiz
    Iyi gunler

7.  Alıntı Originally Posted by tertip Yazıyı Oku
    *Sayin Gulbay selamlar, Melih Gokceginde gorevden alinacagi yonunde haberler kulislerde acikca konusulmaya baslamis.Sizin haber alma yeteneginiz cok fazla, bu konuda duyumlar ne derece gercekci acaba?

*Gokcegin ayrilmasi durumunda bolgenin (Karatas, Yakupabdal ) gelecegi ve mevcut projelerin durumunu ciddi olarak irdelemek gerekecek.Benim kisisel gorusum artik projelerin kamuya mal oldugu ve ara verilmeden devam edecegi seklinde. Artik gelismeleri bekleyip gorecegiz.Ama su bir gercek, son oylamada %50 nin altinda oy alan ve Feto teror orgutune bir sekilde koltuk cikan Belediyeleri zor gunler bekliyor. Ankara Buyuksehir Belediyesi de bunlardan biri.. Giderse Melih Gokcek, Kadir Topbas gibi sessizce mi ayrilir yoksa etegindeki taslari dokup kavga yolunu mu secer izleyip gorecegiz
    Iyi gunler
    Sayın Tertip, Ankara Büyükşehir Belediyesi üst düzey yetkililer ile yaptığım görüşmelerde kesinlikle Sayın Melih Gökçek'in görevden alınmasının söz konusu olmadığını söylediler. Bana da öyle geliyor çünkü, başlattığı büyük projeler olduğundan bu dönem için dokunacaklarını tahmin etmiyorum. Bir de bazı gazeteciler hasta olduğunu, hastaneye kaldırıldığını, durumunun iyi olmadığını köşelerinde yazıyorlar. Oysaki ; 27 Eylül 2017 tarihinde katılmış olduğum düğün davetinde çiftin nikahlarını Melih GÖKÇEK kıydı. Düğüne eşiyle beraber katılmıştı ve davetlilerle neşeli şekilde sohbet ettiler . Gayet sağlıklı olduğunu gördüm. Bir de , bu günlerde hükümet yetkililerinden Sayın GÖKÇEK' in görevinden alınmasının söz konusu olmadığının ,görevinin başında kalacağına dair açıklama yapılacağı duyumunu aldım. Selamlar

8.  Alıntı Originally Posted by gülbay Yazıyı Oku
    Sayın Tertip, Ankara Büyükşehir Belediyesi üst düzey yetkililer ile yaptığım görüşmelerde kesinlikle Sayın Melih Gökçek'in görevden alınmasının söz konusu olmadığını söylediler. Bana da öyle geliyor çünkü, başlattığı büyük projeler olduğundan bu dönem için dokunacaklarını tahmin etmiyorum. Bir de bazı gazeteciler hasta olduğunu, hastaneye kaldırıldığını, durumunun iyi olmadığını köşelerinde yazıyorlar. Oysaki ; 27 Eylül 2017 tarihinde katılmış olduğum düğün davetinde çiftin nikahlarını Melih GÖKÇEK kıydı. Düğüne eşiyle beraber katılmıştı ve davetlilerle neşeli şekilde sohbet ettiler . Gayet sağlıklı olduğunu gördüm. Bir de , bu günlerde hükümet yetkililerinden Sayın GÖKÇEK' in görevinden alınmasının söz konusu olmadığının ,görevinin başında kalacağına dair açıklama yapılacağı duyumunu aldım. Selamlar
    *Sayin Gulbay,gene gazetecilik damarlariniz tuttu , belirttiginiz gibi ust makamdan, Cumhurbaskanligi makamindan Gokcegin gorevden alinmasinin su anda gundemde olmadigi ama bunun gorevden alinmayacagi anlamina gelmedigi seklinde bir beyanla konuya birazda olsa aciklik getirildi. Boylelikle Gokcege geri kalan donemde hizmet odakli Belediye calismalarina agirlik vermesi yonunde ciddi bir uyari yapilmis oldu.Bu uyari herhalde Belediye yonetimini rahatlatmistir. En azindan ortaya cikan saibeler onlenmis ve ekibe Belediye calismalarinin bir an once bitirilmesi icin iyi bir firsat verilmistir. Bu aciklamadan sonra Gokcegin ben bir kez daha aday olacagini sanmiyorum,onun icin gerek Kanal calismasi , gerekse Karatas ve Yakupabdal daki imar calismalari ile alt yapi calismalari buyuk bir hizla bitirilecektir, cunki bu donem artik onun son donemi olacak. Verilen sozlerin yerine getirilmesi icin fazla zaman kalmadi.. Tesekkurler iyi gunler

Sayfa 25/109 İlkİlk ... 1523242526273575 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •