Sayfa 251/1023 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351751 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 2,001 - 2,008 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Ben Onu Bunu Bilmem REİS Faiz konusunda geri adım atıp konuyu muhatabı MB nın yetkisine bırakmadıkça dolar MB nın 25 Nisan tarihindeki toplantısına kadar 2 ileri 1 geri yol alabilir. Piyasa MB dan faiz artışı bekliyor. Hükümet tarafından bunun haricinde yapılacak her türlü açıklamalar doları yukarı taşıyabilir. Gerçi olabileceğine ihtimal vermiyorum MB dan piyasanın beklediği Faiz artışı tersine faiz indirimine yönelik açıklamalar gelirse yükseliş dahada hızlanabilir. Hele ki Toplantıdan faiz artımı değilde tersi bir karar olarak faiz indirimi gelirse DOLAR Tutmayın enişteyi dedirtebilir. Dolar bu gün satış yemesinin tek sebebi 185 bin beklenen tarm dışı istihtam yerine 103 bin gelmesi idi. Dolar tekrar toparlayım 4.05 üzerine atarsa haftaya pazartesi açıklanacak teşvik pakatini piyasa çok olumlu bulursa tekrar satış yiyebilir. olumlu bulmaz ve düşük bulursa dolar yine ufaktan ufaktan yol alabilir. Doları zirvelere taşıyabilecek birkaç husus; Faiz indirimi, fed başkanının 4 faiz artışına ilişkin açıklamaları, suriyede jeopolitik risklerle ilgili bir gelişme, erken seçim kararı, Hakan Atilla Davası sonucu, Mehmet Şimşek in istifası veya görevinin değiştirilmesi vs.vs. bunlardan herhangi bri doları sert atak yapmaya itebilir. Sadece Ticaret savaşlarının derinleşmesi doları yükseltirmi düşürürmü bunu çözemedim.

2.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Daha önceleri bir uyumsuzluk mu vardı?

Yeni mi düzeldi?
    Esasında biraz karışık durumlar 🙂

Usdtry yeni hedef 4,085/90 gibi duruyor ne dersiniz?

Ytd..

3.  Alıntı Originally Posted by demir113 Yazıyı Oku
    Sabah vade bozuldu ve 4,0525 ten satıldı. 4,0440 ten tekrar yerine kondu. ( Hepsiyle değil 50K/$ ) Resmen forex yaptım ama banka üzerinden vuuuuuuuvvv
    Profit : 425 TL
    alttan yerine koyarım derken arkadan el sallamak da var. her zaman tutmaz. aman diyim

4.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    alttan yerine koyarım derken arkadan el sallamak da var. her zaman tutmaz. aman diyim
    Hele ki ani gelişebilecek bir krizde sadece iç çekerek baka kalır. 1994 yılında Alman Markının %300 yaptığı günleri hatırlıyorum da o zamanda elimde 11 bin mark vardı ihya olmuştuk. döviz öyle günlük trede yapılacak kadar stabil hareket etmeyebilir.Hisse senetleri gibi seansı yok tavanı da tabanı da yok. dakikasında bakmışsın %50 yapabilir. herhangi bir jeopolitik riskin veya ekonomik riskin gerçekleşmesi anında %50 sıçratabilir. Bu günkü Tarım Dışı İstihtam verisinin geçen gün gelen veriler ışığında iyi gelmesi beklenirken (185 bin beklenırken 103 bin gelmesi) oldukça kötü gelmesi satış yedirdi ama akşama doğru toparladı. Dolar her zamankinden daha bir iştahlı hareket ediyor. 4 TL üzerini kanıksar ise burdan bir sıçrama yapması ihtimal dahilindedir. Yinede şurdan satıp burdan deyip becerebiliyorsanız bravo demkten başka birşey gelmez.

xxnadu11 Guest
     Alıntı Originally Posted by colkutupayısı Yazıyı Oku
    Ben Onu Bunu Bilmem REİS Faiz konusunda geri adım atıp konuyu muhatabı MB nın yetkisine bırakmadıkça dolar MB nın 25 Nisan tarihindeki toplantısına kadar 2 ileri 1 geri yol alabilir. Piyasa MB dan faiz artışı bekliyor. Hükümet tarafından bunun haricinde yapılacak her türlü açıklamalar doları yukarı taşıyabilir. Gerçi olabileceğine ihtimal vermiyorum MB dan piyasanın beklediği Faiz artışı tersine faiz indirimine yönelik açıklamalar gelirse yükseliş dahada hızlanabilir. Hele ki Toplantıdan faiz artımı değilde tersi bir karar olarak faiz indirimi gelirse DOLAR Tutmayın enişteyi dedirtebilir. Dolar bu gün satış yemesinin tek sebebi 185 bin beklenen tarm dışı istihtam yerine 103 bin gelmesi idi. Dolar tekrar toparlayım 4.05 üzerine atarsa haftaya pazartesi açıklanacak teşvik pakatini piyasa çok olumlu bulursa tekrar satış yiyebilir. olumlu bulmaz ve düşük bulursa dolar yine ufaktan ufaktan yol alabilir. Doları zirvelere taşıyabilecek birkaç husus; Faiz indirimi, fed başkanının 4 faiz artışına ilişkin açıklamaları, suriyede jeopolitik risklerle ilgili bir gelişme, erken seçim kararı, Hakan Atilla Davası sonucu, Mehmet Şimşek in istifası veya görevinin değiştirilmesi vs.vs. bunlardan herhangi bri doları sert atak yapmaya itebilir. Sadece Ticaret savaşlarının derinleşmesi doları yükseltirmi düşürürmü bunu çözemedim.
    Iyi soyledin
    Amma
    Ne olursa olsun. Yon asagi.
    Tesvik mi acikladin.
    Kim gelecek. Ulker mi kacirdigi 17 milyar dolari getirecek.
    Yabanci mi....
    Anca mehmet simsek sayesinde ortuluden 18 faiz verirsiniz.. kimse bilmez mb faiz 8.75. Ortulu 18.
    Bizim sirketler erir. Enflasyon nire faiz nire korkudan paralarini degerlendiremez erir.
    Ne kadar devam eder.
    Bence yolun sonu..
    Ama diyecekler beni kandirdi.
    Chp para vermedi.
    Kriz bitmez.
    Kriz nasil biter .
    Olay lazim. 2001 kitapcik firlatildi. Herkes kriz oldu dedi. Aslinda kriz vardi. O gun bitti.
    Simdi de ayni. Kriz var ama bitmiyor.
    Olay lazim.
    Ne sizce....
    Bence pazartesi fitil gunu...
    Ne tesvik olacakmis.
    Ohal var kim gelir veya geliyor.
    Gelen kim deyin bence karar ortulu 18 faiz..
    Veya dolar +1 faiz.
    Devlet seffaf degil kimse bilmiyor.
    Nerden cikti derseniz. Mehmet simsek e bakin yurtdisindan gelemiyor.
    Hep yatirimcilarla gorusuyor
    Ne gorusuyor sizce
    Adamlar bizi bizden iyi biliyor.
    Film koptu.
    The End.

SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Zaten bu film birgün bitecek emme ne zaman az kaldı gibi.

7. Dow böyle düşerken bize bişey pek olmaz da
    Düşüş bitince temkinli olma lazım belkide
    Yatırım tavsiye degil

8. Yukardaki fikir yurutmem de şu dayanakla
    Bizim ekonomi ufak
    Kendilerinin ki büyük
    Bizi derdest etmeyi düşünüp o yönlü oynasalar
    İşin hakim tarafı Kendi ekonomilerini istedikleri tarz maniple/speküle vs edemezler diye think tank yaptım
    Çünkü dolaşımda para azaliyo
    Sağlam kalelerde oncelikli otorite kurmadan diğerlerine odaklanirsan
    Vazoya önce Kum tanelerini doldurursan büyük taşlara yer kalmaz / kalmayabilir
    Yatırım tavsiye olamaz

Sayfa 251/1023 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351751 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •