teşekkürler, madem son durum bu. şirkete yazılı olarak basvuralım. inşallah cevap yazmakta imtina etmezler.
teşekkürler, madem son durum bu. şirkete yazılı olarak basvuralım. inşallah cevap yazmakta imtina etmezler.
Gram altın koptu... şirketi adam gibi yönetselerdi hisse şu an en az 170 180 lira idi. Adaletini s....lerim.
Kozal,kozal bastı yine gidiyor,giidecek,,,asla yatırım tavsiyesi değildir.
Bence de başvuralım ama dönüş olacağını sanmıyorum…
SPK nın şirkete sor demesi de abesle iştigal bu arada
Eninde sonunda ÇANAGI TAMAMLAYACAK. 155 lerden 92 ‘ lete gelecekti zaten. 108-112.6 dan sonra hafif geri öekilme ile 122 ler 134 ler de solugu almalı. Ytd
Çözüm getireceklerini zaten beklemiyordum, başvurudaki maksadım yarın hesap günü geldiğinde sessiz kalan yetkililerden de hesap sorulabilmesi. O yüzden bağış konusunda da SPK ya başvurulmalı. Zaten fetöcülerin (2015 ya da 2014 olabilir) kendi üniversitelerine yapmış oldukları bağışlar için suç duyurusunda bulunan SPK idi diye hatırlıyorum ve gerekçelerinden biri de genel kurul tarafından bağış sınırı belirlenmeden bağış yapılmış olmasıydı. Bana göre SPK şu andaki yönetim için (Bağış kararı yönetim için) de suç duyurusunda bulunmalıydı.
Yer İmleri