Sayfa 252/804 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352752 ... SonSon
Arama sonucu : 6430 madde; 2,009 - 2,016 arası.

Konu: NUGYO nurol gmyo

1. bu arada tahsisili sermaye artışı yaptığında 40 milyondan 80 milyona çıkan sermayey karşılık hisse fiyatı değişmedi, normalde piyasa fiyatının aynı kalması için hisse fiyatının 3,50/2=1,75 olması gerekirdi ama tam tersi piyasa fiyatı 2 ye katladı, yani bakıldığında tahsisli sermaye artışında zaten gerekli düzeltmeyi yaptığını varsayabiliriz ha fiyta düşmüş düşmemiş beni ilgilendirmez...

şimdi bunları yazıyoruz birileri çıkar altımda tank, elimde kürek, belimde ip altın madenine iniyoruz der herkes peşinden koşar, biz de mal gibi burada uzun süredir bekleyen acemiler olarak kalırız (tabiki sırıta sırıta)..

bol şans sevgili ortaklar...

Sevgili NMB seninle bir konuda aynı fikirde değilim.

Deden gelip senin cebine 140 TL cash para koyarsa, sen 140 TL daha zengin olursun. Net olarak değerin 140 TL artar.

Şöyle de diyebiliriz: Bir spor araba satıyorum, Ferrari. Bu arabanın bagajında deri bir çanta içinde 140.000 TL var. Arabayı alacak olan kaç para değer biçer?

Bu araba için bir Ferrari fiyat olarak tarihi zirvesinden satılıyor diyebilir miyiz? İçindeki parayı göz ardı edebilir miyiz?

Bu açıdan düşününce, Nugyo piyasa değeri olarak tarihi zirvesine yakın değildir. Tarihi zirvede olması için 400 milyon değer üzerine 140 milyon TL daha piyasa tarafından eklenmelidir.

3. Iyi ki varsiniz cok iyi tespitler ama dolar uf oldu bir kac kat farkini koyun evet 140 da koyalim tabi; simdi 5 sene evvel 400 iken dolar 1,5 lira kabaca 2,5 kati desen 1.000 arti 140 arti bitmislik ve o bu su hisse muhakkak 8 ila 10 a gidecek. Sermaye artimi olunca benim sorum su, 10 mu 16 mi tl faiz ile kompanse edelim deger artisini derlerse 10 yok dolar cunku borc morc her sey dolar odedik e dolarla sattik dolar ile bakalim derlerse 16... 16 olusa %400 hatirlar misiniz ? )))))

7.  Alıntı Originally Posted by Makarna Yazıyı Oku
    Sevgili NMB seninle bir konuda aynı fikirde değilim.

Deden gelip senin cebine 140 TL cash para koyarsa, sen 140 TL daha zengin olursun. Net olarak değerin 140 TL artar.

Şöyle de diyebiliriz: Bir spor araba satıyorum, Ferrari. Bu arabanın bagajında deri bir çanta içinde 140.000 TL var. Arabayı alacak olan kaç para değer biçer?

Bu araba için bir Ferrari fiyat olarak tarihi zirvesinden satılıyor diyebilir miyiz? İçindeki parayı göz ardı edebilir miyiz?

Bu açıdan düşününce, Nugyo piyasa değeri olarak tarihi zirvesine yakın değildir. Tarihi zirvede olması için 400 milyon değer üzerine 140 milyon TL daha piyasa tarafından eklenmelidir.
    Değerli ortağım Makarna, insan ne dedeler varmış demekten kendini alamıyor, hayali bile güzel

ortada tam Nugyo yönetimine uygun bir durum var, ben diyorum ki hisse adedi arttı fiyatı düşmedi,sen diyorsun ki para konuldu fiyat artmalıydı. Sonuç; fiyat sabit kaldı

seviyorum bu şirketi, güldürürken düşündürüyorlar her seferinde

bu arada faydalı bilgiler paylaşmaya devam edersen her an "spek" olabilirsin

bol şans...

8. 5 ler dip oluyor neg'sel. 4 tu 5 oldu artik, ee fakirin tavugu tek tek yumurtlarmis. Fakir sirket yaziik...

Sayfa 252/804 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352752 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •