Burada yer alan yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlerime dayanmaktadır.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir...
Ahmet Ağaoğlu her çıktığı platformda para yok, kulübün kasasına tek kuruş girmiyor diye ağlarken kulübün hisse geri alımı yapması düşündürücü ve aklıma gelen tek şey var zamanında yandaşlara dağıtılan hisseler geri alınıyor ve bu işin kilit ismi genel müdür sinan zengin YTD. sadece sesli düşündüm
Kulüp niye hisse topluyor hala belli bir cevap yok. Aklıma iyi şeyler geliyor, iyi düşünelim iyi olsun![]()
F5121 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben iyi şeyler düşünme becerisini kaybettim artık... Aklıma hep kötü şeyler geliyor
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
istek üzere....
TSPOR-GÜNLÜK...
1,38 önemli seviye üzerinde kaldıkça hedefi 1,60 dır 1,38 altı kısada stop dur..
[IMG][/IMG]
BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
büyük fırsat kaçtı yazık..
Ünal hoca böyle istedi..
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazılarımın tamamı ( SPK ) Sermaye Piyasasi Kanunu ; md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamin da Yatirim Danismanligi icerisin de degerlendirilemez , Yatirim tavsiyesi icermez ve yatırım niteliği taşımadıgin dan dolayi , Yatirim Tavsiyesi Degildir
Yer İmleri