Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
edevletten benim ve annemin oturduğu semtlerdeki Acil Toplanma Alan'larını sorguladım ....
sokağı gösteriyor .
Acil Toplanma Alanı Sorgulama
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Türk Telekom, deprem sebebiyle mobil hatlardaki yoğunluk kaynaklı kesinti söz konusu olmakla beraber, şirketin sabit ses, geniş bant ve fiber altyapısında herhangi bir kesinti ve sorun bulunmadığını duyurdu.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Cumhurbaşkanı yardımcısı Oktay : Türkiye’de bir afet müdahale plani var .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
İçim rahatladı şimdi. Gidip yatayım.
Cumhurbaşkanı yardımcısı Oktay : Yarın İstanbul’da okullar tatil olmayacak
gören var mı ?
![]()
Yer İmleri