Sayfa 257/582 İlkİlk ... 157207247255256257258259267307357 ... SonSon
Arama sonucu : 4649 madde; 2,049 - 2,056 arası.

Konu: OSTIM - Ostim Endüstriyal

1.  Alıntı Originally Posted by Aurum Yazıyı Oku
    İki süper haberi de hiç etti. Bu haberlere saman alevi gibi tepki verdiyse buradan çıkan sonuç hissenin çıkış için henüz vakti gelmedi demektir. Biraz daha sürünün diyor amcam. Eh napalım bekleyelim bakalım...
    beklentileri yönetemediğine göre tahtada oyun kurucu yok.hepsi küçük yatırımcı..
    Son düzenleme : emektar; 27-04-2018 saat: 17:21.

2. dibini buldu yavas yavas artık yukarı olur uzun vadeciler icin

3. Haftasonu gerçekleşecek genel kurulla alakalı beklenti varmı?

4. beklentı bıttıgıne göre bu hafta bekletır satan satar alan alır bır dahakı haftaya cıkıs olabılır oda belkı

5.  Alıntı Originally Posted by cefri Yazıyı Oku
    beklentı bıttıgıne göre bu hafta bekletır satan satar alan alır bır dahakı haftaya cıkıs olabılır oda belkı
    Beklentilerin hepsi fazlasıyla geldi. PD/DD şuan 0,77. İlk çeyrek bilanço geldiğinde dukkanlar duran varlıklara girmiş olacak ve ilk çeyrek karıyla PD/DD 0,50 lere gelecek. Borç sorunu bitti. Tüm borç 10 yıl vadeye yayıldı. Bundan sonrasında dükkanların kira gelirleri bu borcu rahatlıkla öder. 1-2 günlük beklentilerle kağıt almıyoruz çok şükür. Bu yılın sonuna kadar buradayız. Bu yıl içinde her geçen çeyrekte açıklanacak kar ve bilanço rakamları inanılmaz bir talep yaratacak kağıda. İlk çeyrek bilanço, 2., 3. ve yıl sonu kar rakamları ve bilançolarla bu yılın en gözde kağıtlarından biri olacak. Ne kadar geç yükselirse okadar çok hisse toplamış olacağım. Fiyatın bir önemi yok elimdeki hisse sayısını artırmaya bakıyorum artık. Her düşüş bana yeni bir alım fırsatı yaratıyor.

6. Herkes ümidini kestiğinde güzel şeyler başlar.

7. Bilanço ne zaman açıklayacak, bilgisi olan var mı acaba?

8. Geçen sene 10 mayısta konsolide bilançoyu açıklamışlar,
    Bu senede aynı tarihte olabilir.

Sayfa 257/582 İlkİlk ... 157207247255256257258259267307357 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •