Sayfa 258/354 İlkİlk ... 158208248256257258259260268308 ... SonSon
Arama sonucu : 2826 madde; 2,057 - 2,064 arası.

Konu: ALCAR - Alarko Carrier

1. Hayret bu yazdıklarımızı, kendine saydırdıklarımızı uzun ş.siz şikayet etmez oldu. Ceza almaz olduk. Bir eksiklik hissediyorum[emoji16][emoji16][emoji16] Yalarken geberip kaldı galiba bir yerlerde...

AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...

2.  Alıntı Originally Posted by O'Sullivan Yazıyı Oku
    Hayret bu yazdıklarımızı, kendine saydırdıklarımızı uzun ş.siz şikayet etmez oldu. Ceza almaz olduk. Bir eksiklik hissediyorum[emoji16][emoji16][emoji16] Yalarken geberip kaldı galiba bir yerlerde...

AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
    sahibi kullanıp attı galiba, hahaha forumun indikatörleri de yok bayadır yatırımcıyı tarihte kalmış algı teknikleriyle kandıramayacaklarını öğrenmiş olmalılar hala öğrenememişlerse ciddi zeka testine tabi tutmak gerekir

3. Pijj lerin hiiiç canı istemiyor artıya geçirmeye... Endeks hüsranı yaşıyor hırsız ittt sürüleri.

4. Bi eksiklik hissediyorum, havaya giremiyor, aklıma güzel küfürler gelmiyor, yaratıcılığımı kaybediyorum. itt soyu beynimize işlemiş müthişşş bir şekilde...
     Alıntı Originally Posted by chef. Yazıyı Oku
    sahibi kullanıp attı galiba, hahaha forumun indikatörleri de yok bayadır yatırımcıyı tarihte kalmış algı teknikleriyle kandıramayacaklarını öğrenmiş olmalılar hala öğrenememişlerse ciddi zeka testine tabi tutmak gerekir

5. Oyala bakalım ne kadar daha mal toplayacaksın!!
    Spek işini yapıyor siz esas yönetime sorun bu konforlu alanı neden sağılıyormuş tahtadaki ekibe, ne gibi çıkar ilişkileri var sorun öğrenin bu hakkınız gözünüze soka soka insider hareketler neden yapılıyor. Ky üzerinde baskı yaratacak olumsuz kapları tahta hareketlenmeye başladığında neden atılıyor. Birde bu kadar y*vşağı bir araya toplamayı nasıl başarmışlar sorun arkadaşlar size cvp vermek zorundalar

6.  Alıntı Originally Posted by O'Sullivan Yazıyı Oku
    Bi eksiklik hissediyorum, havaya giremiyor, aklıma güzel küfürler gelmiyor, yaratıcılığımı kaybediyorum. itt soyu beynimize işlemiş müthişşş bir şekilde...

HAHHAHHHAHA doğru söylüyorsun itte olsa bizim kapının itiydi gelir hareket başlayınca hariaaaa paralaraaarrr demeye yada yan hesaplarından biriyle gizliden gelir o iğrenç tespitlerini çaktırmadan yapmaya çalışır. ahhahahah

7. Dün 30 lot kaptırdı diye trip atıyor galiba tamam lan bende çok var vereyim 30 lotunu da grafiğin hakkını ver 2 yıldır bekliyor yatırımcı az adam ol adabıyla tahta yap

8. Hadi çimbeton az kaldı bizim eşşeği geçmene. Çimbetonum da yok Bu arada. Bryat, jant, alcar, çimbeton beraber hareket etmişti. Jant görevini tamamlamıştı. Sonra bu üçü tepetaklak hala aynı

Sayfa 258/354 İlkİlk ... 158208248256257258259260268308 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •