bu ne demek ....imarı alınan arazinin boşaltılması demek.....süper haber...herşey yolunda .....
bu ne demek ....imarı alınan arazinin boşaltılması demek.....süper haber...herşey yolunda .....
takasçı arkadaşlar hisselerin toplu olup olmadığına bir göz atabilirler mi? özellikle de mart 2016 tarihinden bugüne kadar olan değişimleri paylaşabilirler mi?
teşekkürler.
demek ki bugun belediyeden haber şirkete oradan da KAP a haber gelecek bugun yarın da GK dan teyid...........
takaslar kafa karıştırıcı hocam,patron hisselerinde kurumlar arası virmanlar var bedelli sermaye artırımından gelen hisseler var yani net bi sonuç yok,ben dün epey inceledim işin içinden çıkamadım
ama son 15-20 günde tahtaya giren gedik tera yatırım finans gibi kurumlar var,bunlar genelde kısacı olarak bilinir yaklaşık 100-150 biner lot pozisyon artırmışlar başka da sıkıntı görünmüyor
ancak bu kurumların aldıkları hisseler de patron hisselerinin olduğu ak ve iş ten satılmış,belki bilinçli olarak verilmiştir,speğe hisse lazımdır herşey olabilir,yani özetle takas işi anlamsız
kısa vadeli hisseye girenler sıkıntı yaratıyor diye dusunulebilir ama bunlar tahtaya can katıyorlar tadı damagında kalanlar fiyatlar yukarı gidince de gelecekler???al sat kazandıran yatırımcı tahtaya daha fazla gelecek şu an oyak mesela...
Yer İmleri