Sayın kocbeyın mesajını kopyalayıp yapıştırmışlar, demek ki sizin burayı takip ediyorlar
Sayın kocbeyın mesajını kopyalayıp yapıştırmışlar, demek ki sizin burayı takip ediyorlar
olabilir ama ben öyle şeylere bakmam. hatta hiç bakmam. en son mesajlarımı okumadınmı? endeksi satarlarken ben endek çok iyiye gidiyor diye sanki dalga geçer gibi yazmışım. halbuki ciddiydim ama akşamdan aldığım notlara göre değerlendiriyordum. bi baktım anaaa.. endeksi çakıyorlarhemen bi göz attım yokyaa bu silkeleme diye sayfayada yazdım. sonun yine yanıma geldiler
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
Hocam MIPAZ için bir detaylı bir yorum alabilir miyiz? Mahkeme diye diye dillerden düşmüyor... Hergün yedire yedire çıkıyor. Grafikte iyice sıkışmış...SM-J110H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sanırım ben kendimi tam olarak ifade edemedim. bir daha yazayım. ben sizin ilgilendiğiniz piyasa sistemleri ile, piyasada dönen haberler ile dedikodular ile hiç ilgilenmiyorum. umurumda olmuyor. benim tarzım: kağıdımı tesbit eder, sabah açılışı görerek aynı gün 2..3..5.. ne olursa vur geç. kıpırdamazsa sonuç alana kadar tut. sonuç ise günlük yüzde ikiye gelsin yeterli. burun murun kıvıran varsa günlük yüzde ikinin ne olduğunun cevabını kalemi elinize alın o söyler size. alayım hergün tavan yapsın gibi boş hayallerle yaşamıyorum. alayım, tutayım, bekleyeyim, şu kadar kazanayım falan benim kitabımda öyle şey yok. onun için haberdir, beklentidir, böyle şeyler sorarak ne olur beni kendize gibi düşünmeye zorlamayın. ilgilenmiyorum öyle şeylerle çünkü. MİPAZ ikinci kez detayları ile sorulmuş. tekrar yazayım klağıt güzel. sabah belki direk devam edecek belki, küçük bir düzeltmeden sonra devam eder. yükseliş beklentisi olan kağıtta direnç hesap edilmez ama olaki takılırda silkeleme amacı ile geri salar diye 4.67 ye dikkat edilmesini öneriyorum
Son düzenleme : karar_anı; 16-09-2020 saat: 01:10.
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
susuyoruz diye askıda kaldığımız sanılmasın... önce bi defa OYLUM u oyacağım.. sonramı? VKGYO tabiki dedikya bekleriz. enerjilerle şu an için iş bitti ama bu kesinlikle demek değildir. vurduk geçtik. ama gözümüz yine üzerlerinde. çünkü o kadarda yabana atılacak hisse değiller. ha ne olur üç beş fazla olur. ama sağlam iş olur..
Yer İmleri