Sayfa 261/1023 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361761 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 2,081 - 2,088 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Dolar/ Tl` nin geleceği topiğine girip `MORAL` buluyorum. Topikte bir zat varki paylaştığı YANDAŞ gazete haberlerini okudukça vay anasını ! biz neymişiz be abi diyorum... Fakat gel gör ki bu kadar GOYGOY olmasına rağmen DOLAR olmuş 4.06, Ülkerden sonra DOĞUŞ da havlu atmış bu durumda da `budamı GOL değil `diye bağırmak istiyorum ...

2.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    O gün gelsin bakarız duruma yine lakin henüz çok erken.
    AKlar gitmeden TL ye dönülmez,onlar gittiği gün TL faizler serbest kalacağından TL ye dönülebilir.

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Betonculardan sembol bir ismin batmasını çok isterim.

Milletin anasını belleyeceğiz diyen Mehmet Cengiz...

Ahlaken sakıt Ağaoğlu...

Bunların batması gönlümde yatan.

Lale devri bence böyle sona ermeli.
    Yeni bir teşvik lazım anlaşılan..

'Yeni bir finansman modeli ile konutta sıkıntı azalır'

İnşaat malzemeleri sektöründe maliyetlerin arttığını, vadelerin 1 yıla kadar uzadığını kaydeden İMSAD Başkanı Ferdi Erdoğan, ''Sektör bartera dönüyor. Yeni bir finansman modeli geliştirilmezsse konut ve malzeme kısmında iflaslar yaşanabilir'' dedi.

https://www.dunya.com/ekonomi/yeni-b...-haberi-410460

su basligi okuyan insan der ki:ulke bitik..
    bankalar batmadan ulke batmaz, bi ulkenin batirilmasi icin les'e konacak akbabalar lazim , akbaba'dan once les lazim..
    ulkede ziraat , halk ve vakifbank harici banka mi var yerli olan..ziraat bir numara ona ilisemezler, halk 5. sirada onunla ugrasiyorlar simdi ustune cokmek icin; cokemeyecekler ama..
    su an rusya/iran/turkiye uclemesine gozdagi vermek icin basiyorlar yukariya, max degerden doviz tasiyacak (6 ay) vatandas ariyorlar ve bulacaklar gibi gorunuyor..
    sterlin ve euroda kopuk olusmaya basladi, dolarda az bi miktar..sonra bakalim nereye gelecek.?
    manipulasyon ile spekulasyon arasinda ince bi fark vardir, sonradan ogretmesinler size; ona gore yazin ihtiyarlar..
    ytd
    batacak denilen halkbankta 150 kademeyi gorunce far gormus davsan gibi olan ihtiyar var mi aranizda..)

5.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Yeni bir teşvik lazım anlaşılan..

milletin anasını bellemek için teşviğe ne gerek var, bir azmettirici bir de beli sağlam biri lazım..!!

6.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    teknik analiz ne diyorsa o , rsi anasinin bilmem neresine kadar cikmis, rsi uyumsuzlugi bas bas bagiriyorken, para girisi de azalmisken , ongoruler ile hareket etmezsen zor degil..
    teknik gostergelere saygi duyacaksin hepsi bu..olagan disi bi durum olmazsa bi sure suzulup gostergeleri duzeltmesi lazim, senet degil bu tahtaci alsin gotursun..
    enflasyon oraninda bi artis olacak lakin haldir huldur olmaz bu isler..
    4.10 a cikti kime satacak.? 4.10 dan alan kaca satacak.? 3.72\4.02 goturdu; 30 kademeyi begenmeyen adamlar var illa 40/50 kademe olsun diye diretiyorlar, ben daha bulasmam gelir ihtiyarlarin sinirlerini ziplatir giderim..
    fallar ne diyor bi bak bakam..
    ytd
    savaşc ne diyor göstergeler..

Sana aynen geri gelmesin dikkat et demiştim hatırlarsın..

Peki şimdi teknik analiz olarak konuş..

8 kuruş düşüp de aynen geri gelip üzerine 5 kuruş daha koyan bir metaa ne olur..

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    savaşc ne diyor göstergeler..

Sana aynen geri gelmesin dikkat et demiştim hatırlarsın..

Peki şimdi teknik analiz olarak konuş..

8 kuruş düşüp de aynen geri gelip üzerine 5 kuruş daha koyan bir metaa ne olur..
    Kac dolar aldin ? Kactan sattin?
    3.96 alsan ; 4.06 satsan (iyimser gunumdeyim) 2.5 kademe bankaya veriyorsun, 7 kademe falan..deli para..
    teknik yaniltmaz ama oyle ama boyle..
    persembe gunu 150 kademe verdi halkbank, dovizde tum gostergeler sat veriyor, gostergeler yanilmaz..
    olay bitsin teferruatli anlatacagim; tepeden mal nasil cikilir; az bi marj kaldi..ytd

8.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    Kac dolar aldin ? Kactan sattin?
    3.96 alsan ; 4.06 satsan (iyimser gunumdeyim) 2.5 kademe bankaya veriyorsun, 7 kademe falan..deli para..
    teknik yaniltmaz ama oyle ama boyle..
    persembe gunu 150 kademe verdi halkbank, dovizde tum gostergeler sat veriyor, gostergeler yanilmaz..
    olay bitsin teferruatli anlatacagim; tepeden mal nasil cikilir; az bi marj kaldi..ytd
    Haklısın tabi..

Ama 3.10 ları geçerken dolar 2016 ekiminde nereye gidecek buradan aldın kaçtan satacan lafları vardı..
    Çok iyi hatırlıyorum bir eylül sonu vadem dolmuş komple dolara geçmeyi düşünürken bu işlerden anladığını iddia eden bir abimin tavsiyesi ile "buradan aldın diyelim nereden satacan yawwww" yollu sorması üzerine vazgeçtim idi..

3.94 den döndü biliyorsun..

Halk a gelince..Oyun olduğunu düşünüyorum..Atilla H. ın yargılandığı bir davada bankaya ceza çıkmadı diye pompa yapıyorlar..
    Halbuki HALKB daha konuşulmadı bile..

O da başlayabilir..

O zaman yüzde 20 tabanı ve doları görürüz hep beraber..

Haa tabi HALKB konusunda bizim kiler anlaşır mı anlaşmaz mı ..

Orası meçhul..Şu anda grafiklere bakarak mal devir teslim ediyorlar DİYEMEYİZ..

Sayfa 261/1023 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361761 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •