Sayfa 262/427 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362 ... SonSon
Arama sonucu : 3415 madde; 2,089 - 2,096 arası.

Konu: ALKIM - Alkim Alkali Kimya A.Ş.

1. ne zengin etmesi ya, enflasyon ve usd bazında şirket değeri çöküyor. tahtacıs ayrı, patronu ayrı xxx. 94 krizinde hisseler enflasyona paralel çok kaybettirmezdi.Bugün hisseler nal toplatıyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,046
     Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Bu öyle uçacak kaçacak bir hisse değil, ne bilanço, ne endeks, ne de diğer haberlerle gitmiyor.
    Ama şu da var, kimseyi mağdur edecek bir şirket de değil, zengin de etmez ama aç da bırakmaz.
    Onun için buna çok para bağlamadım şahsen, diğerleriyle durumu kurtarıyoruz değil mi DVK, Eggub de olmasaydı yanmıştık.
    öyle tabiki, Sen bu islerin pirisin üstadim,
    Bütün portföyü Alkime baglarsan , 2 sayfa önce ne söyledigini unutturur adama
    16.50 den satar bir sayfa sonra varmis gibi yazdirir hahaaha)
    Benim Amiral gemim Alkim, ona ragmen derinlige acip bakmadim yada takasa kim aliyor satiyor diye
    simdi dolar bazli baksak külliyen zarar ama bu isler böye olmuyor malesef, kendine zarar verir insan
    onun yerine portföyünde biraz döviz sepeti biraz gram altin bir nakit ve hisse olacak.
    Eggüb yüzümüzü güldürdü baska hisselerde tasiyorum ama yazmiyorum onun sayfalarinda takip eden çakal çok
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

3.  Alıntı Originally Posted by yak Yazıyı Oku
    Alkim hissesinin, çok farklı kendine has bir yapısı mevcut. Takibi çok sıkıcıdır, zamanı gelince hızlı yükselir. Önemli olan ne zaman atak yapacağıdır. Saygılar.
    kardeş bu hisse 1 ay önce ereğli ile aynı sevyede idi şimdi ereğli 5 tl fark attı anlamadım gitti neyi bekliyoruz.

4.  Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku
    öyle tabiki, Sen bu islerin pirisin üstadim,
    Bütün portföyü Alkime baglarsan , 2 sayfa önce ne söyledigini unutturur adama
    16.50 den satar bir sayfa sonra varmis gibi yazdirir hahaaha)
    Benim Amiral gemim Alkim, ona ragmen derinlige acip bakmadim yada takasa kim aliyor satiyor diye
    simdi dolar bazli baksak külliyen zarar ama bu isler böye olmuyor malesef, kendine zarar verir insan
    onun yerine portföyünde biraz döviz sepeti biraz gram altin bir nakit ve hisse olacak.
    Eggüb yüzümüzü güldürdü baska hisselerde tasiyorum ama yazmiyorum onun sayfalarinda takip eden çakal çok
    Bizimde yüzümüzü güldürdü.
    Burda birşey olmassada şişede sevincimiz var
    Enflasyon oranında değer kazansa oda yeter bana. Zaten bekliyoruz. Beklerden paramızın pul olması insanı üzüyor üstad.
    Yukarıda yazdıklarım sesiz düşüncemin klavyeye dökülmüş halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliğinde değildir. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,046
    19.07 gösterde sn Özmene jest olsun
    Sarı )
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

6.  Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku
    19.07 gösterde sn Özmene jest olsun
    Sarı )
    Revaninin üstüne kaymak da ister misin efenim.
    Ne güzel ağır ağır gidiyor, sert çıkarsa bizim gibi ihtiyarlar dayanamaz.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

7. 19'lar daha önce amerikalının satış yaptığı yerler, haliyle zorlanıyor, geçerse rahatlar gibi.
    Kağıtçı da %3 yapmış, destek de var yani.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Sayfa 262/427 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •