Sayfa 262/1004 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362762 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 2,089 - 2,096 arası.

Konu: Viop XXXIV

1.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    üst hedef gerceklestı sayılır.....burdan daha yukarsını beklemıyorum ....hacımsızlıkten sadece robotlarla marj arasını gunluk dolduruolar
    vermeye verceklerde nazlanıolar bende teyıt geldı ....persembe cuma bıraz volatılıte beklıyom...
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

2. Bu tip kritik sistemleri işleten uzmanlar 10 yıl önce 3 bin dolar maaş alırdı...şimdi 1500 usd ancak alıyordur...alanında türkiyenin en iyi 1000 adamından biri olman lazım vs...şöyle bir sıkıntıda ömründen ömür gider...muhtemelen yöneticiler de dahil 5-10 kişi de işten atılır...kolay işler değil. Allah yardımcısı olsun şu an bu problemi çözmeye çalışanların...yaşamayan hayal edemez o stresi.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

3.  Alıntı Originally Posted by Subjective Yazıyı Oku
    neredeyse 1 yıldır bazen senin yorumlarına denk gelirim burada.
    geçen seneye göre hayata bakışın bir hayli değişmiş.
    tebrikler haklısınız ama değişmek gerektiğinde değişmeli insan dini inanış gibi takım tutar gibi değişmeyen dünya görüşüne sıcak bakmıyorum son 1 yıldaki gelişmeler ortaya saçılanlar göremediklerimiz görmek istemediklerimiz gözümüze gözümüze sokuldu gini katsayısı iyice absürt hale geldi böyle giderse daha da bozulacak daha da mı değişmeyelim eehhheeeee heyyyyy
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

olur da bu hafta garantiyi 8,5x sürerlerse trend değişimi başlayabilir. hedef çok aşağılar olabilir.

ama bu hafta olmalı. yada 8,80 üzerine atmalı ki yukarı trend bozulmasın.

ben şortum.
    audentes Fortuna iuvat

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ayni senin gibi bir arkadaşım var abi. Biz orada kan ter can veriyoruz gelmiş diyor ki iyi işte işi iyi bildiğiniz gözüksün hahahaha...

Şu sıkıntıyı atlatırsa zaten ekip muhtemelen 2 3 ay kendine gelemez. Ders olur.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    normalde çok stres yaparım ben...Allah acıdı, hasbel kader operasyoncu değil, planlamacı oldum...acırdım arkdaşlara, mecburen yatıştırma amacıyla takılırdım..her şerde bir hayır vardır demeye getirirdim sonuçta.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

6.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    GSM le bu konunun alakası yok...gsm konusu basit...bir hücerede, belli sayıda kişi konuşabilir, 100 kişi diyelim...aynı anda 1000 kişi konuşmak isteyince, yani herkes kapıya yığılınca kimse çıkamıyor...ekstra yatırımlarla bu 100 kişilik kapasite 200 e çıkar, ama normalde 10-15 kişinin konuşacağı yerde bu yatırımı yapmak saçma maliyetli oluyor..10 yılda bir deprem olur diye de bu yatırımları kimse yapmaz.

Tüm kurumlarda güvenlikle alakalı bazı uygulamalar var. Bunlarda sıkıntı çıkmış olabilir...zaman zaman gsm cilerde de olur, bankalarda olur...ama en fazla 6-12 saatte bu sorunlar çözülür.

Fiziksel bir sıkıntı olmadıkça, 10 yıl kadar önce vodafone veri merkezini sel sırasında 1 metre su basmıştı, böyle uzun bir kesinti mantıklı değil...kaldı ki coğrafi yedeklilk de var sistemlerde...bakalım aaltından ne çıkacak...hiç norma bir süre değil!
    bence sorun şu abi 2 tablo düşün birinde milyonlarca satırlık data.
    diğerinde de tabi.
    öyle bir iş yapıldı ki 2 den çok daha fazla tablo birbirini kartezyenlemeye başladı.
    bir tablo 3 milyon satır diğeri 4 milyon satır olsun 1 satır diğer tablodaki 4 milyon satırla eşleşip 2.satıra iniyor.
    3milyon kere 4 milyonluk bir durum...
    bunu durdursan da zor durur..
    kilitler her yeri
    her yeni istek red alır...
    bu süreyi karşılayabilecek mantıklı bir senaryo..

7.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Bide Gundwane Akbank taban açabilir diyodu , sen hala buranın gücünü anlamamışsın koçum burası Borsa İstanbul , Garantiye bak uzun yıllar unutulmayacak performans sergiliyo...
    Ohaa ohaaa allah kuru iftiradan saklasın
    sen onu myk sercan a söyle..

Ne zaman akbnk taban olur demişim yaa..

8. Dolar endeksi ve Eur/Usd kıpır kıpır...
    Bizde doların gevşemesi yalan olacak bu sayede..
    Jas sen haklı çıkacaksın sanırım..

Sayfa 262/1004 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362762 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •