Bu tip kritik sistemleri işleten uzmanlar 10 yıl önce 3 bin dolar maaş alırdı...şimdi 1500 usd ancak alıyordur...alanında türkiyenin en iyi 1000 adamından biri olman lazım vs...şöyle bir sıkıntıda ömründen ömür gider...muhtemelen yöneticiler de dahil 5-10 kişi de işten atılır...kolay işler değil. Allah yardımcısı olsun şu an bu problemi çözmeye çalışanların...yaşamayan hayal edemez o stresi.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
tebrikler haklısınız ama değişmek gerektiğinde değişmeli insan dini inanış gibi takım tutar gibi değişmeyen dünya görüşüne sıcak bakmıyorum son 1 yıldaki gelişmeler ortaya saçılanlar göremediklerimiz görmek istemediklerimiz gözümüze gözümüze sokuldu gini katsayısı iyice absürt hale geldi böyle giderse daha da bozulacak daha da mı değişmeyelim eehhheeeee heyyyyy
Batık ayıyım poz açacak halim yok
olur da bu hafta garantiyi 8,5x sürerlerse trend değişimi başlayabilir. hedef çok aşağılar olabilir.
ama bu hafta olmalı. yada 8,80 üzerine atmalı ki yukarı trend bozulmasın.
ben şortum.
audentes Fortuna iuvat
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
bence sorun şu abi 2 tablo düşün birinde milyonlarca satırlık data.
diğerinde de tabi.
öyle bir iş yapıldı ki 2 den çok daha fazla tablo birbirini kartezyenlemeye başladı.
bir tablo 3 milyon satır diğeri 4 milyon satır olsun 1 satır diğer tablodaki 4 milyon satırla eşleşip 2.satıra iniyor.
3milyon kere 4 milyonluk bir durum...
bunu durdursan da zor durur..
kilitler her yeri
her yeni istek red alır...
bu süreyi karşılayabilecek mantıklı bir senaryo..
Dolar endeksi ve Eur/Usd kıpır kıpır...
Bizde doların gevşemesi yalan olacak bu sayede..
Jas sen haklı çıkacaksın sanırım..
Yer İmleri