Teb deki satici inatci cikmasa biraz daha sekebilirdik,bakalim bist teki pozitif hava yavas yavas hacim getirebilir mi,simdilik hacim hala cok yavas
En azindan bu sefer yanilmadim,endeks guc topluyordu ve ucuncu guclu seansla bir nebze hacim de kazanmaya basladi. Tabi para sektorel yer degisiminde,araci kurumlardan cikan paranin kosa kosa donmesi icin nedeni yok,eger ciddi hacim duzelmesi alirsak biz de 35 ustu rakamlar icin dayanak kazaniriz. Simdilik yedigimiz dayak yanimiza kar kaldi,ama borsa gidecekse ismen siz olmaz!
Gunaydin, hocam bir haftadir 50m hacme saat 14 civari ulasiyorduk bugun 12.10 itibariyle ulastik, ayrica biraz hacim isi boyledir herkesin elinin uzaklastigi donemde belli agirliklari olan senetlerle bist i yukari tasidilar ki bu agirliklara olan para girisi de onemli katalizor bence. Bir sekilde yilbasina daha diri bir borsa umidim var tabi faiz haftasi kararlar da onemli,volatilitenin kipirdanmasi olumlu emare ismen icin 32 yi dip yapabilmek icin temelden destek almamiz sart idi
Varlık kiralama şirketinin potansiyeli nedir, finansallara ne kadar katkı yapacak önemli.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Böyle bir günde eksi olan bir kağıt yarın öbür satış yediğinde önder gider benden söylemesi 32 ler tekrar gündemde bence
sat filan demiyorum yanlış anlaşılmasın
Yer İmleri