Hisslerin tamamı için alım yok onun için ilk verenin işlemi olacak diye bir durum olamaz heralde .çağrı bitimine kadar talep toplanır en son durum değerlendirmesi olur heralde sizce nasıl olur
PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hisslerin tamamı için alım yok onun için ilk verenin işlemi olacak diye bir durum olamaz heralde .çağrı bitimine kadar talep toplanır en son durum değerlendirmesi olur heralde sizce nasıl olur
PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Artog hissem borsadan atıldı. Anelt atıldı. Alyağ atılmak üzere. İlk defa hakkımızı bu hissede alacağız derken. Adamın bu teklifi küçük yatırımcıyı parçalayacak, istediği olacak. Birlik olsak satmasak sıkışan o olacak. Ve bir kısmıda elimizde kalacak.
32.060.506,70 TL olan
paylar için 12.000.000 TL’lik toplam fon miktarını aşmamak üzere bu cümleyi okuyan bana anlatsın .benmi salagım yoksa başkasımı bunu kulanıp yeniden baş vurur eyvallah .cümle arapca degil kürtce degil .imgilizce deil .hala artırır diyor.
bu hisse 5 bir ederi 35 kuruş diyorlardı ..
25 milyona çekmişti özkaynagı .
1.26 sevinen arkadaşlar var.
adalet güçlüden yana
spk yanlış yaptı .
birleşme onaylasa idi 91 daha iyiydi o gün den bugüne 35 kuruş .
4 yıl oldu yazık günah ama hala ben ümidimi yitirmedim ..
ne olursa olsun sonuç çelikel ailesinin peşini bırakmayaz .şartlar ne olursa olsun ..
tazminat davaları için koz vercek zaman aşımına ugratamaz .trans türk gibi .yaparsa işi çok zor ..
adam sana yüzde 10 dan fazla yedirmem diyor .bakaılm ne olcak ..
kolay birleşmeye nasıl gidecek .bugünsatandan mal alıp yarın faliyet derse satan ona dava açar .
ben gene toplarım burdaki satan arkadaşları .
capitalın lotunu hangi şartlara uygun alcak .vertu ile nasıl anlaşacak .
özel emirle cebden mi alcak .
anele payı yüzde 95 nasıl olcak .
sorular o kadar çokki bu pirinç bu pislişk zor ayıklanır .
dava bu gerekçe ile düşse tazminat davası dogar .5yıl zman aşımına ugramadan ne yapcak .borç 2023 de biter .
anele batmadıgı sürece ensendeyiz çeilkel ailesi .
32 milyon fon çıkışını nasıl yapcaksın anele üzerinden .o kadar soru var ki spk aşmamak kelimesi karşısında .
küçük hyatrımcı temizledigini farz edelim .eee sonra .sonranın sonrası var .pazartesimi soracaksınız spk ya bu cümlede ne demek istediniz .ayrıntılı sorun bakalım .yanlış hesap bagdatdan döner .sen 12 milyon fon ile müracat ettin .eger bir daha almak istersen bir daha müracat etcen .bütün plan davayı bozmak .dava olmasa bunuda açıklamayıp bekleyecekdin .aldıgın her lotun sana hesabını sorduracam emin ol .ben ümitli degilim .yönetimden onay çıkcagına .ama küçük yatrımcı verenleri alayım derse .sonrası ne olursa olsun derse bişe demem .capitalı nasıl alcak görelim .kendi lotunu anele bedavada verir.3 milyon kaybı olur .belki ben yanılıyorum .
Esinin600 bin lotu kendinin4.7kusur lotu capital haric 21 milyon vertu saklanmis.bekliyor.hisseleri satip.50 milyon vermedigine ittden.pisman.nolcak sorular ile 1 hafta.harbiden bu tezgahda ky mi bitecek yoksa celikeller mi.ky fazla bise olmaz.ama.ben.tahminimi yazmak istemiyorum.cok zordalar su an
Bundan önce de belirtmiştim. Davacı gruptan almak isteyen varsa 1.26 dan alabilir. 1000 lotum var. Almak isteyen özelden yazsın iletişime geçelim.
Yasal Uyarı: Okuduğunuz tüm mesajlarım kişiseldir. Yatırım tavsiyesi içermez.
Yer İmleri