Sayfa 265/1252 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365765 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 2,113 - 2,120 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12

2.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    950K da guzel para, Allah daha cok versin.

Benim alabildigim 4.5% 20K dolares icin HSBC'den

Syg,
    Dudu abi sendemi dolardasın bize Tl USD yi uzun vadede geçer diyordun sende dolar almışsın

3.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    hep derim dunyayı yahudi sermayesi yonetir bu sermayede ana vatanı abd dir arka bahcesi ingilteredir ...rahip birde serbest kalsa haralde borsa 100 000 dolar 4.65 de olurdu su an ....demekki faiz artırlmamasının arkasında bu is varmıs ....rahip onemli imis demekki yahudi sermayesi icin....adamlar isteseler ingilteredeki fonlarına bir emirle ister borsayı 150 000 doları 3 tl yapar ister borsayı 50000 doları 8 tl yapar ...dun 3 lu tepe yapıyor dediydik usd bugunde bunu teyit etti...yalnız borsa 96 000-96500 ustunde kapanmaya baslarsa kısa da dolardan cacık olmaz . .su asamada zor gibi ama belli olmaz bakarsın abd de bir jest yapar o zaman olur .
    hocam serbest bırakılan haham değil, rahip. )

4.  Alıntı Originally Posted by şirinbaba Yazıyı Oku
    para haham rahip anlamaz tramp kime calısıyor sanıyorsun ? uluslararası arenada tek basına neden hep israili koruyup kollamaya calısıyor ...israil sermayesi olmasa abd nin kumdan kaleleri coker ...fed in kendisi bile israillilere aitken israil istemezse abd aclıktan geberir ..sermaye nerde kar gorurse oraya gider ..yani hahammıs rahipmis fark etmez bu isler .o isin gorunen yuzu gırunmeyen yuzunde kim oldugunu biz nerden bilecegiz ...su an piyasadan da gorulen onemli bir sahısmıs demekki gerisi bos...bak halkbanka % kac yukseliyor ..neden abd den bir jest gelirmi diye ...para haberi kullanır .

5.  Alıntı Originally Posted by şirinbaba Yazıyı Oku
    ne farkeder hepsi din taciri

Allah ile kul arasında ki komisyoncu..
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

6.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    ne farkeder hepsi din taciri

Allah ile kul arasında ki komisyoncu..
    Adamlara din taciri diyorsunuz da zorunlu din dersi dayatması yalnızca bizde var. Beğenmediğiniz ABD'de evrim teorsi ile sorunu olan çocuğuna evde eğitim veriyor. Biz de ise evrim teorisi ile sorunu olan tarikat-vakıflar MEB tarafından okullara eğitim desteği vermekle görevlendiriliyor. (En son menzil şeyhi ile de protokol imzalamışlar..)

Kendi şeyinizdeki değneği görmeden başkasının gözünde kıymık aramayın, ayıp oluyor..
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

7.  Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Adamlara din taciri diyorsunuz da zorunlu din dersi dayatması yalnızca bizde var. Beğenmediğiniz ABD'de evrim teorsi ile sorunu olan çocuğuna evde eğitim veriyor. Biz de ise evrim teorisi ile sorunu olan tarikat-vakıflar MEB tarafından okullara eğitim desteği vermekle görevlendiriliyor. (En son menzil şeyhi ile de protokol imzalamışlar..)

Kendi şeyinizdeki değneği görmeden başkasının gözünde kıymık aramayın, ayıp oluyor..
    hacı -hoca yı da ekliyeyim,
    tam olsun o zaman
    bende ne eksik diyordum.

Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 265/1252 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365765 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız