para haham rahip anlamaztramp kime calısıyor sanıyorsun ? uluslararası arenada tek basına neden hep israili koruyup kollamaya calısıyor ...israil sermayesi olmasa abd nin kumdan kaleleri coker ...fed in kendisi bile israillilere aitken israil istemezse abd aclıktan geberir ..sermaye nerde kar gorurse oraya gider ..yani hahammıs rahipmis fark etmez bu isler .o isin gorunen yuzu gırunmeyen yuzunde kim oldugunu biz nerden bilecegiz ...su an piyasadan da gorulen onemli bir sahısmıs demekki gerisi bos...bak halkbanka % kac yukseliyor ..neden abd den bir jest gelirmi diye ...para haberi kullanır .
Adamlara din taciri diyorsunuz da zorunlu din dersi dayatması yalnızca bizde var. Beğenmediğiniz ABD'de evrim teorsi ile sorunu olan çocuğuna evde eğitim veriyor. Biz de ise evrim teorisi ile sorunu olan tarikat-vakıflar MEB tarafından okullara eğitim desteği vermekle görevlendiriliyor. (En son menzil şeyhi ile de protokol imzalamışlar..)
Kendi şeyinizdeki değneği görmeden başkasının gözünde kıymık aramayın, ayıp oluyor..
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Yer İmleri