Sayın krokodil, coin piyasasında ki düşüşü ben sizden bilirim, bakalım Gvt iflah olmazsa öngörüm doğrulanmış olur. Örneğin doların düşüşünü de sayın Powerpc yüzünden olduğunu düşünüyorum. Sayın Powerpc elindeki dolarları satarsa piyasa rahat nefes alır.
gvt kanatlandı..sıra sizin neblioda..oda kanatlanırsa bana sitenizde yer açarmısınız..ne kadar terbiyesizleştim demi....ahahhahhaahha
Kendi çapımda yaptığım araştırmalar sonucunda Binance den almak üzere 4 coin belirledim
GVT-MOD-NEBL-STRAT olmak üzere 4K parayı eşit olarak üleştirdim...daha da bakmam YTD olamaz ya tutarsa hesabı
Tarih 28.12.2017
GVT - 6,98 usd
MOD- 3,02 usd
NEBL-5,90 usd
STRAT - 11,17 usd
sayın ZOR u yad etmeden geçmek olmaz..oda ekranın ve borsacılığın tuzaklarına düşmeseydi resmen para altında kalacakmış..oranlara yüzdelere ve yazılan tarihe bakınız..resmen portföyü şov yapmış...
Kendi çapımda yaptığım araştırmalar sonucunda Binance den almak üzere 4 coin belirledim
GVT-MOD-NEBL-STRAT olmak üzere 4K parayı eşit olarak üleştirdim...daha da bakmam YTD olamaz ya tutarsa hesabı
Tarih 28.12.2017
GVT - 6,98 usd
MOD- 3,02 usd
NEBL-5,90 usd
STRAT - 11,17 usd
sayın zor bende bu portföyün içinden neblio ve gvt yi tutayım bakayım bir süre...eğer sizin gibi psikolojime yenilmezsem neler kazanacağım..))
Yer İmleri