Faizler artınca bankalar zarar yazmaya başlayacak...Bence faiz işide zor , hkm dediği gibi birkaç artırıma müsade edilir ...
Faizler artınca bankalar zarar yazmaya başlayacak...Bence faiz işide zor , hkm dediği gibi birkaç artırıma müsade edilir ...
Bu bakanların gerçek patronu Şimşek olacak zira parayı o verecek veya kısacak, musluk onun elinde burası en mühim bir mesele.
Bakalım yine de görelim.
Ha şimşek acı ilacı içirirse eyvallah.O zaman da belediye seçimlerinde tüm türkiye kızıla boyanır,kırmızı sahil şeritleri ile kısıtlı kalmaz.Ha bak olacak olan kıyımda durum cidden ilginç bir hal alır.Bu seçim öncesi yapılan kıyakların etkisi onbeş gün bile sürmez.Bu şimşek emekçi düşmanıdır,sermayenin direk adamıdır,sermayenin istediği kararları almak ister ve alır.Reis öyle ya da böyle bu kararları almıyordu,göreceğiz artık.
Aga 5 ayda 56 milyar dolar dış ticaret açığı vermişsin hala dolarin düşmesini bekleyen, bunun iyi bir şey olduğunu dusunenler var. Senin yıllık net turizm gelirin artı MB reeskont kredileriyle gelen/ gelecek dövizin ilk 5 aylık dış ticaret açığını karşılamıyor daha. Doların bırak dusmesi, buralar da kalması bile zarar.
Kabine hayırlı olsun. Pazartesi borsada sert düşüş gelirmi acaba beklenti bitti hesabı.birde uzun vadede borsa ne yapar acaba tahmini olan görüşlerini yazabilir mi arkadaşlar.iyi aksamlar
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende çevre şehircilik bakanını beğendim. 10 numara 5 yıldız
Another day in paradise
Neyse süslü ve akarı bir daha görmeyecek duymayacak olmak beni seçim gecesinden beri en çok mutlu eden şey,bunun için kabineyi beğendim diyeyim geçeyim.Umarım hakkımızda hayırlısı olur.
Yer İmleri