Sayfa 266/327 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316 ... SonSon
Arama sonucu : 2613 madde; 2,121 - 2,128 arası.

Konu: Viop LXVI

1. sildim

3-4 hafta önce bunun gibi teknik beğendiğim agsutosta iş yapıcağını düşündüğüm 4 yan tahta bende
    alımları hep saydılar ama ayasofyaya burada yazdım yan tahtalarda takas önemlidir vakti geldiyse kalkar gider
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. 51 üyeli komisyonda, kararlar genellikle salt çoğunluk (26 oy) ile alınabilir.

Ancak önemli idari veya siyasi kararlar için nitelikli çoğunluk şartı bulunuyor: 5/3 oranla en az 31 oy gerekmekte.

CHP’nin komisyona katılma şartı bu nitelikli çoğunluğun uygulanmasına dayanıyor

Eğer AKP + MHP + YRP + DEM üyeleri oy birliği yaparsa, komisyonda nitelikli çoğunluk sağlanmış olur ve kararlar geçer.

Muhalefet (CHP, İYİ Parti, TİP, vs.) desteği olmadan da bu kararlar komisyondan çıkabilir.

Bu da muhalefetin komisyondaki etkinliğini ve veto gücünü azaltır.

âš*ï¸ Ancak:
    CHP ve diğer muhalefet partileri bu durumu engellemek için nitelikli çoğunluk şartı koydurdu ve böylece tek taraflı karar alma riskini azaltmaya çalışıyorlar.

Komisyon kararları ancak 31 oy ile geçerse Meclis’e sunulabiliyor.

yapay zekanın yorumu
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

3.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    51 üyeli komisyonda, kararlar genellikle salt çoğunluk (26 oy) ile alınabilir.

Ancak önemli idari veya siyasi kararlar için nitelikli çoğunluk şartı bulunuyor: 5/3 oranla en az 31 oy gerekmekte.

CHPâ€â•nin komisyona katılma şartı bu nitelikli çoğunluğun uygulanmasına dayanıyor

Eğer AKP + MHP + YRP + DEM üyeleri oy birliği yaparsa, komisyonda nitelikli çoğunluk sağlanmış olur ve kararlar geçer.

Muhalefet (CHP, İYİ Parti, TİP, vs.) desteği olmadan da bu kararlar komisyondan çıkabilir.

Bu da muhalefetin komisyondaki etkinliğini ve veto gücünü azaltır.

âÅ¡*ï¸ Ancak:
    CHP ve diğer muhalefet partileri bu durumu engellemek için nitelikli çoğunluk şartı koydurdu ve böylece tek taraflı karar alma riskini azaltmaya çalışıyorlar.

Komisyon kararları ancak 31 oy ile geçerse Meclisâ€â•e sunulabiliyor.

yapay zekanın yorumu
    Buradaki tezgah bence farklı al gülüm ver gülüm senin yapay zeka bunu görmez
    kafamdaki seneryo uyarsa asıl masadaki ak-mhp-dem arasında bir sorun çıkmazsa bence chp mahkeme kurultay hikayesi chp lehine çıkacak benim seneryomda bu yönde zaten bu şekilde olmazsa 11 eylül merkez bankası toplantısı 15 eylül mahkeme faiz indirimi olmaz bana göre hikayem bu
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    bazen arkaya yaslanıp bu aralar bu satar iyenim diye mala girmek lazım
    Turizm sezonu hava limanı hizmetleri hızlı olur diye tav alırsın bilanço kötü gelir sonra yan basarız

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Buradaki tezgah bence farklı al gülüm ver gülüm senin yapay zeka bunu görmez
    kafamdaki seneryo uyarsa asıl masadaki ak-mhp-dem arasında bir sorun çıkmazsa bence chp mahkeme kurultay hikayesi chp lehine çıkacak benim seneryomda bu yönde zaten bu şekilde olmazsa 11 eylül merkez bankası toplantısı 15 eylül mahkeme faiz indirimi olmaz bana göre hikayem bu
    https://x.com/halktvcomtr/status/1950527600230793564

Özel kendini böyle savunuyor ama çok kişi bu komisyonda olmamasını istedi zaman herşeyin ilacıdır.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    bugün o gün değil... şort olan varsa 1207600 (en son 1207400) den kapanabilür

bu turda başka vermez...

tekrar şort düşünen yarını beklemeli... bugün kontrol 3-5 pfiçin elinde... yabacak bişiy yok

ordan sonra bile... şu üçlü tepeye sürer

vermedi 1207xx e

8.  Alıntı Originally Posted by abicim Yazıyı Oku
    11.970 yeniden lonk oldum. stop 11.775
    12.170 flat düzeltirse tekrar lonk ararım.

Sayfa 266/327 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •