abka
sana bi sorum olacak, soru değil de ne düşündüğünü merak ediyorum.. mesela ölçtün biçtin bi seviye belirledin, burayı geçerse direnç kırılmış olacak ben işte o vakit mal alırım diye düşünüyosun, 292 üstünde mala girerim diyorsun, dün 292 değmiş ama kapanış 289 olmuş.. bugün hafif artı başladı, 10.30 tcmb sunumu başladı 290-291 dönüyor, soru cevapta cevdet -daha soru sormasını bilmiyosunuz diye camiayı haşladığı an 292 yukarı geçti.. o an o dakka alır mısın ?
yoksa mesela en az 2 saatlik 4 saatlik kapanışları göreyim, üzerinde kalıyor mu diye bakarım mı dersin ? mesela bugünkü örneğimizde fiyat 1-2 saat 292 üstünde tutunuyor, sonra öğle arasında bi saat kadar 292 altına sarkma yapıyor ve 14.05 itibariyle 292 üstüne attıktan sonra 2 saat boyu sakin tempoda 294 kadar yürüyor, son 2 saat bi miktar realize oluyor ve kapanış 292 üstünde
teorik olarak soruyorum, tam olarak günün hangi aşamasında 292 kırıldığına ikna olursun, yada fiyat kaçı geçtiğinde tam ikna olursun, çünkü yürümeye başlasa gitseydi günü yüzde 3 yukarıda kapatsaydı yani 300 kapatsaydı, ahhh 292 kırdığında alacaktım ben ya" diye hayıflanma durumlarını hepimiz yaşıyoruz
Yer İmleri