Aşağılara verse bi sürpriz yapıcam ama vermiyorEPLAS ya da MZHLD gibi günlük 100-200 lot işlemle hükmetmeyi mi düşünüyorlar acaba??
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...
Bir taraf alış bir taraf satış.. Bekliyorlar birilerinin düşmesini bakalım kimi avlayacaklar..
Legenda kardeşim hergün 2-3 lotlo yukarı kapattirayim derken,seni bunlar hisse zengini yaptıracaklar ya hu...
NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...
AK YATIRI bugün tüm satışları karşılamış..http://www.hisseanaliz.net/showthrea...=14202&page=26.Buradan takip edebilirsiniz..
Bugün geri verir![]()
Hala küçük yatırımcının elindeki birkaç bin lotu almak için oynuyorlar. Lan alacağınızı aldınız, kalanlar zaten sizin pisliğiniz yüzünden batık olanlar. Onlardan da bu oyunlarla bu fiyatlara alamazsınız. İsterseniz yine 23 kuruşlara çekin kendiniz çalar kendiniz oynarsınız. Hisse toplayacaksanız, o toprak doyurasıca gözünüzü doyurmak istiyorsanız hisseyi yukarı çekin. Yoksa anca top çevirir beklersiniz.
Yer İmleri