Sayfa 268/690 İlkİlk ... 168218258266267268269270278318368 ... SonSon
Arama sonucu : 5518 madde; 2,137 - 2,144 arası.

Konu: ESEMS - Esem Spor Giyim Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

Aşağılara verse bi sürpriz yapıcam ama vermiyor EPLAS ya da MZHLD gibi günlük 100-200 lot işlemle hükmetmeyi mi düşünüyorlar acaba??
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

3. Bir taraf alış bir taraf satış.. Bekliyorlar birilerinin düşmesini bakalım kimi avlayacaklar..

Legenda kardeşim hergün 2-3 lotlo yukarı kapattirayim derken,seni bunlar hisse zengini yaptıracaklar ya hu...

NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    Legenda kardeşim hergün 2-3 lotlo yukarı kapattirayim derken,seni bunlar hisse zengini yaptıracaklar ya hu...

NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
    hocam bugün birisi daha destek oldu 18:05’te.. vallahi sırf , ertesi gün açılışta durduk yere tavan yapar bizim eşşek , 1 kademe daha yüksekten yapsın tavanı umuduyla alıyorum.. amaç bir an önce kurtulmak

6. AK YATIRI bugün tüm satışları karşılamış..http://www.hisseanaliz.net/showthrea...=14202&page=26.Buradan takip edebilirsiniz..

Bugün geri verir

8. Hala küçük yatırımcının elindeki birkaç bin lotu almak için oynuyorlar. Lan alacağınızı aldınız, kalanlar zaten sizin pisliğiniz yüzünden batık olanlar. Onlardan da bu oyunlarla bu fiyatlara alamazsınız. İsterseniz yine 23 kuruşlara çekin kendiniz çalar kendiniz oynarsınız. Hisse toplayacaksanız, o toprak doyurasıca gözünüzü doyurmak istiyorsanız hisseyi yukarı çekin. Yoksa anca top çevirir beklersiniz.

Sayfa 268/690 İlkİlk ... 168218258266267268269270278318368 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •