Sayfa 268/339 İlkİlk ... 168218258266267268269270278318 ... SonSon
Arama sonucu : 2709 madde; 2,137 - 2,144 arası.

Konu: FONET- Fonet Bilgi Teknolojileri A.Ş

1. Sizin hedef fiyatınız nedir nereden dönecek bu? İnanmak güvenmek aynı şey ama siz neye inanıyorsunuz döneceği yeri ve ne zaman döneceğini söyleyin duyalım...

Bedelli olursa operasyonun tamamlanmış olacağına ve sizi burada göremeyeceğime inanıyorum bende...

Bu kadar inanmak 15 den 9 a düşen hisseye toz kondurmamak hatta patrondan fazla inanmak biraz garip [emoji57]

2. Birilerini rahatsız ettigimiz anlaşılıyor.
    Devam rahatsızlığa
    Hep buradayım

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Dibe gore 12 kat gitmiş hissede yazmıyoruz

Haftalık rsi 30 a düşmüş hissede yazıyoruz.
    Siz 12 kat gitmiş hisseye övgü yazın

4. Evet bende sizde ki o rahatsızlığı hissettim. Uzun zamandır topu o bu şu hisseye atıyorsunuz [emoji57] Yine kaçamak cevaplar var ve sanırım siz burada insanları yanlış yönlendiren ekibin bir parçasısınız...

Hisse 15 deydi grafikler falan atıyordunuz her gün övgü şu bu... Hisse 9.68 i gordu hala övgü ama boş övgü... Ben inanıyorum diyerek işin içinden çıkamazsınız. Neye inaniyorsunuz nereden dönecek? 15 den beri öve öve bitiremediniz bizi de etkilediniz girdik hisseye şu anda %40 assağı da... Bedelli geliyor diyoruz %200 anca olur bu ne ki modundasiniz. Hisseye elden çıkartmak için her türlü övgü var galiba .. Hisse düşüyor ve durmuyor da... Siz bir söyleyin hele nerede duracak bu hedef fiyat ne ve ne zaman?

Aksine ben her gün burada yazacağım bizi duduklediler millet duduklenmesin ben millet alsın hisse artsin, benim zarar ortadan kalksın kafasında değilim... Zarar edeyim dert değil ama millet burada dönen dolapları bilsin.

5.  Alıntı Originally Posted by muhabbet Yazıyı Oku
    Evet bende sizde ki o rahatsızlığı hissettim. Uzun zamandır topu o bu şu hisseye atıyorsunuz [emoji57] Yine kaçamak cevaplar var ve sanırım siz burada insanları yanlış yönlendiren ekibin bir parçasısınız...

Hisse 15 deydi grafikler falan atıyordunuz her gün övgü şu bu... Hisse 9.68 i gordu hala övgü ama boş övgü... Ben inanıyorum diyerek işin içinden çıkamazsınız. Neye inaniyorsunuz nereden dönecek? 15 den beri öve öve bitiremediniz bizi de etkilediniz girdik hisseye şu anda %40 assağı da... Bedelli geliyor diyoruz %200 anca olur bu ne ki modundasiniz. Hisseye elden çıkartmak için her türlü övgü var galiba .. Hisse düşüyor ve durmuyor da... Siz bir söyleyin hele nerede duracak bu hedef fiyat ne ve ne zaman?

Aksine ben her gün burada yazacağım bizi duduklediler millet duduklenmesin ben millet alsın hisse artsin, benim zarar ortadan kalksın kafasında değilim... Zarar edeyim dert değil ama millet burada dönen dolapları bilsin.
    Amaç buradan sattırmak değil mi
    Lanet okutmak.
    Ben de sonuna kadar spek ve tayfasına yazacağım.
    Ben kafaniza yukarıdan çakacağım Allahın izniyle.Merak edin nereden okdugunu

Şu an dışarıdayım. Akşam grafik koyarim.

6. Rsi 19
    Haftalık 30
    Ayrica 1 yıllık alt kanal dibi.
    Teknikten anlayanlar ne demek istediğimi anlar.

Neden inandığımı yazayım Bir daha.
    2 yıl içinde 60 milyon gelecek para var.
    80 üzerine koy eşittir 140 yapar.
    Şu an fk 12
    2 yıl sonra aynı kar marjı ve aynı fk olsa 25 eder.
    20 fk görürse 45 eder.
    Görmez diyebilirmisin.
    Ttrak bu 1.5 yil içinde 10 kat gitmiş.Zirvede.Burdan 2 kat gitse 20 kat demek 3 yılda. Onun gideceğine inanıyorsun. Bu neden olmaz.
    Sadece 2 yılda 4 kat olabilir diyorum inşallah.
    20 kat demiyorum.
    Daha yazayım mı
    Ama bu sabır işidir. Sabır da yetmez nasip ve lütuf işidir.

7. Ttrak
    Methettigiiz

Işlem hacmine bakın
    Birkaç indikatorde negatif uyumsuzluk var
    Ya 2li tepe olursa.
    Bana imzalı kağıt versen bunu almam.
    Temettuymus.
    Ha ben trader im . Al sat yaparım. %5 e fit olurum diyorsanız o başka.
    1 yıl sonra karsilastiracaktik
    Isterseniz bu 1 yıl içinde gördüğü en yüksek tepeye gore karşılaştıralım.
    Olurya Ttrak 300 e gider sonra 200 e düşer.
    Bu simdi prim yapmamış demek değildir.
    Nasıl isterseniz .
    Allahın izniyle hedefime kadar burdayım.

8. Konu ttrak yada froto değil. Fonet bu şirketlerle aynı klasmanda bile değil. Neyi yaristiriyorsunuz anlamakta güçlük çekiyorum...

Benim kafama yatmayan şeyleri defalarca söyledim. Siralayayim tekrar;

Akbank model portföy önerisi, patronun satisi, akbankin portfoyfen sebepsiz cikartmasi, sermaye tavanı artışı, temettü kararı gelmemesi, hissenin sebepsiz yere düşmesi, forumda bazı kişiler tarafindan sürekli uçacak kaçacak havası pompalanmasi ve hissenin bu seviyeye kadar gelmesi... Kronoloji tamda böyle ve bence tesadüf değil...

Hala fonet için nereden döneceğini söylemediniz?

Patron bedelli için kendini fonladı diye fikir belirttim anca %200 karşılar dediniz. Sanki bu rakam azmış gibi bir yaklaşım var. Bu bedelli oranı az mı? Ha bedelli olmayabilir de ben arda ile aynı davranışlar sergilediğini görüyorum. Mevcut sermaye ihaleler için yetersiz algısı da pompalaninca yap boz kurulabiliyor...

Kritik soru döndü mü bitti mi çöküş? Dibi burası mı?

Sayfa 268/339 İlkİlk ... 168218258266267268269270278318 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •