BIST500 çıkardılar bugün kapanışta artı idi, paralı adamlardan alıp parasız kişilere aktarma yapacaklar bence.
Bankof geldi diye küçük hisselerde sevindirik oluyor insanlar.
Daha sonra BIST1000 ve BIST2000 çıkarılacak dendi.
BIST500 çıkardılar bugün kapanışta artı idi, paralı adamlardan alıp parasız kişilere aktarma yapacaklar bence.
Bankof geldi diye küçük hisselerde sevindirik oluyor insanlar.
Daha sonra BIST1000 ve BIST2000 çıkarılacak dendi.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Beni kandırıyorda olabilir bilemiyorum, borsacılar biraz yalana meyilli oluyor yada abartıyor Zdx&Lunar abi![]()
Geçenlerde bir arkadaş telefonla arada çabuk gel diye, dedim işim var, ya bi gel çok önemli dedi. Neyise kıramayacağım biri idi gittim, odaya doluşmuş 8 ila 10 kişi abartmayalım 7 de olabilir.
Konu borsao ona bi mok bilmiyin diyo öbürkisi ona hadi lan ordan senin dediklerin çuvalladı diyo diğeri ordan telefonu açmış portföyündeki kar ı gösteriyor falan işte odada bi curcuna o bicim, girdim içeri herkes bana döndü telefon eden arkadaş diğerlerini işaret ederek teyit alma babında bana sordu aramızda ufak bi iddia vardı kazandığını ispatlamak istemiş. Bende doğru dedim
Demek istediğim herkes haklı ama bişii dikkatimi çekti
Borsacılar zararını saklıyor anca yaptığı kar ı gösteriyor
Hamdım Piştim Yandım
bugünkü vadeli tablosu çok sıradışı bi aracı kurum dağılımına işaret ediyor, tek alıcı var ve sadece almış, 26 bin long almış, 1200 satıcı garantinin diğer müşterileridir.. yani ordino 2.5 milyar TL vadeli long, 83 milyon dolarlık pozisyon, gerçi yatırman gereken teminat 13 milyon dolardan ibaret..
bu akd eşlik eden açık poz değişimi +6 bin, garantinin alışını yeni long kabul ettiğimizde bugün satanların kabaca yüzde 60 long kapatanlar, yüzde 40 yeni short açanlar, tacirler-teb-tera gibi bazıları yaklaşık aynı miktar spottan alış yapmış, yani muhtemelen arbitraj pozisyonları, diğer çoğu long kapatan
Sen beni şurada şöyle kazandım burada böyle kazandım yazarken hiç gördün mü?
O dediğin gibi sistemi varsa o sisteme MLR dolar yatıracak adamlar var.Onlarda yok öyle bir şey quantum bilgisayarları var.İnanma yani mümkün değil.
Çok mu zor sana google meet üzerinden tabletten bağlanır kulaklıkla işlemi yaparken sana da söyler telefondan. Aynı anda girersin. 888 tane yolu var yani. vip mip grup mrup hepsi tuzak.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
10-15 sene önce hayalet büyük bir hakim abi geldi elinde baya üç telefon sürekli brioker arıyor bunu al bunu sat diye. Aynı adam bir müddet sonra nasıl bir belaya bulaştıysa morali sıfır başı eğik geldi. Parayı batırmış kredi çekmiş evi satmış emekli olmak zorundayım demişti.
Ben geçen sene nakit avans çektim ful limit. %70 altın dolar %30 o da 30-50 bin ile günlük al sat yaptım. Buna alper Ayhan başkan pis yedili şahittir. Günlük %2,5 civarında kazandım ortalama. Kredi kartı borcunu kapattım düğünü yaptım üstüne bir o kadar para kaldı. Ama şans yada başka bişeydi. Bir daha öyle denk gelmez. 30-50 bine günlük 1 milyondan fazla hacim ve %2,5 her gün fazlası da oluyordu tavan vs.
Sasa, 4,37 milyar TL hasılat elde edecek şekilde gerçekleştireceği tahsisli sermaye artırımı ile Erdemoğlu’na olan borcunu kapatacak.
adamlar istediği gibi şirkete sahip oluyorlar.....
Çoğu macera filminde kahramanımız bir yere gelir, rehber veya arkadaşı biz buraya kadar getirebiliyoruz bundan sonrasını yalnız gitmen gerekiyor der.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri