Sayfa 270/1003 İlkİlk ... 170220260268269270271272280320370770 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 2,153 - 2,160 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Siz kovduğunuz hatta daha ağır ifadeler kullandığınız bir adamı neden geri getirme ihtiyacı hissedersiniz???!!!!!!!

Bu soruya doğru cevap verebilen parayı kaldırır a.q
    Göt sıkışmazsa kul yetişmezmiş.
    Böyle değilmiydi bu söz
    bir halt olacağı yok.

Siz kovduğunuz hatta daha ağır ifadeler kullandığınız bir adamı neden geri getirme ihtiyacı hissedersiniz???!!!!!!!

Hangi parayı kaldırır.????
    Pul olmaya devam edecek parayı mı??
    Hiperenflasyon ortamında.!!!

Sadece sögüşlenirsin.!!!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku

Ya da kovulan, hatta meydanlarda yuhalatılan adam neden geri dönmeyi kabul eder?
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

sayıyla mı? ne olacak, bir daha kovar.

5. AKP 21 yillik iktidarında sorunlara kökten çözüm deneyerek millete hiç acı reçete icirmedi. 2019 da ufaktan denemeye kalktılar pandemi vs derken 180 derece dönüp yine bildiklerini uyguladılar.

Köklü reformist hamleler zinhar beklemiyorum. Zira bugün başlasan ki yerel seçim öncesi sanmıyorum, sonucu çok ağır olup ( alım gucunun iyice bitmesi, yatırımların durma noktasına gelmesi, küçüklü büyüklü iflaslar ve çok ciddi bir işsizlik) 2028 seçimlerine kadar düze çıkar/ çıkamayız bilmem.

İreis bu yola asla girmez. Ne yapacaklar izleyip göreceğiz.

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    AKP 21 yillik iktidarında sorunlara kökten çözüm deneyerek millete hiç acı reçete icirmedi. 2019 da ufaktan denemeye kalktılar pandemi vs derken 180 derece dönüp yine bildiklerini uyguladılar.

Köklü reformist hamleler zinhar beklemiyorum. Zira bugün başlasan ki yerel seçim öncesi sanmıyorum, sonucu çok ağır olup ( alım gucunun iyice bitmesi, yatırımların durma noktasına gelmesi, küçüklü büyüklü iflaslar ve çok ciddi bir işsizlik) 2028 seçimlerine kadar düze çıkar/ çıkamayız bilmem.

İreis bu yola asla girmez. Ne yapacaklar izleyip göreceğiz.
    Adamda ayakta duracak hal kalmamış.!!
    Oturduğu yerde uyukluyor.!!!
    Konuşacak dermanı kalmamış.!!!
    1-3 yıla varmadan .!!

Akp dönemi sona erer.!!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

8. Eğer kavala Demirtaş tip milletvekili serbest bırakılır İmamoğlu davası düşerse derim ki reis gerçekten Ortodoks politikaya döndü. Haricinde göz boyama. Eğer gerçekten güven veren ekonomi istiyorsa insan hakları bağımsız hukuk olmadan kimse kuruş para vermez bu tamamen göz boyama

Sayfa 270/1003 İlkİlk ... 170220260268269270271272280320370770 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •