genpaz bugün satmadı anlaşılan...buna rağmen yürüyemedi ...
genpaz bugün satmadı anlaşılan...buna rağmen yürüyemedi ...
Öncekileri kastettim zaten. Yurtdışındaydım 15 gün için Türkiye deyim isterseniz telefonla da görüşebiliriz. Eski yazılar pek ilginizi çekmedi sanırım.
hoşgeldiniz ...ben hala genpaz satışlarına odaklandım...genpazın elindekilerin iyice azalması gerek. o vakte kadar alkada beklemek uygun geliyor henüz...50 kuruş burut temettu bekliyorum orda....gentaş tabiii ki ilgimi çekiyor...
Ben dün yazmıştım, bence genpaz satış hedefini bitirdi. Satış yapma ihtimaliazaldı. 3,3 mln lot sattı son 6 ayda, oranı :% 10 dan 7 ‘ye düşürdü. Umarım tahminim doğru çıkar.
Bugün ne oldu derseniz, bence farklı kişi ve grupların dikkatini çekti, Bilgefinans kodlu kişi dahil.
Direncini geçebilecek mi, haftaya göreceğiz.
Ama bugüne ait PASTA dilimi önemli. Ne olduğunu özetler.
Paylaşabilecek arkadaş varsa şimdiden teşekkürler
Ne dersiniz hisseye beklenen talep gelecek gibi , tüm kağıtlar uçunca yatırımcı ister istemez bizim uyuz eşekle ilgilenir mi dersiniz , şu 500 bin lotu satışa koyan yine koysa da bi test etsek ne güzel olur aslında ilgilenen bu kadar çok ise bir hücuma bakar ,ne genpaz kalır ne kahramanlık[emoji847]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evet, illaki bu verileri görüp talep gelecektir. Cok uzak degil
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cuma günü metro yatırımın alıp satmış olduğu hisseler, Metro Sembolikte olsa ses vermiş.
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri