Sayın ressam telefonu hoparlore açıp müşteri taklidi yapan elemanı anlatinca aynı anı bende de canlandı. şöyleydi anım;
Bir gün bir arkadaşımız kiralık daire arar aradığı yer emlakcidan ama biz ev sahibini bulup tutacağız ama ev sahibi arasında bir belge olmadığı halde illaki emlakçı üzerinden tütün dedi. Ama eleman o kadar cahil ki o kadar cahil ki. Sonra gittik birlikte emlakciyla dedik ki bak biz ev sahibini bulduk ama hak olmasın diyebiz buraya geldik az komisyon al dedik. Emlakcinin komisyonu duyunca ev sahibi şok oldu tabi.. neyse alttan gir üstten çik derken bu telefon geldi emlakçı:
Hadi ya tamam dedi telefondakine kapattı
Bize:
Müşteri çıktı eve dedi.
Arkadaşa baktım yerinde duramiyor. Dedim tamam hayırlı olsun.arkadas bana baktı bu ne diyor diye..
Emlakçı: yok olmaz önce siz geldiniz vs. Dedi..
Yok dedim olsun adamlar parasını veriyorsa sıkıntı yok biz başka dairelere bakacağız deyince.. anladı elinin açık olduğunu..
Hemen u çekti komisyonun 4 te 1 ine anlaştık...
İlginç bir dünya herkes çakallık peşinde dediği komisyona tutsak dünyada ondan mutlusu yok çünkü numara çaktı ve onumarayi biz yedik en büyük hazzı zaten o..

biz buraya geldik az komisyon al dedik. Emlakcinin komisyonu duyunca ev sahibi şok oldu tabi.. neyse alttan gir üstten çik derken bu telefon geldi emlakçı:

Yer İmleri