Sayfa 274/616 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324374 ... SonSon
Arama sonucu : 4928 madde; 2,185 - 2,192 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1. Bay temel analizci dogrusun yarın arayıp bunun hesabını sorucam bana bu yıl başlanacak. projenin .... sı yapılıyor dediğiniz proje için bir arkadaşa 5 yıldır aynı şeyi diyormuşsunuz diye.sonucta biz de bu projeden ev almayı düşünüyoruz eldeki diger konutu satmayı planlıyordum

2. Burada yazılarımda yazdım ilk galiba Manisa arazisini sattiginda evet bence bedavaya verdiler ama şunu dedim. "Satılması güzel oldu hisse değeri artar mı bilmem ama bu kabuk değişimidir" sonrasında "her çeyrek birşeyler satıyorlar" dedim. Şimdi ne kadar güzel bir laf ettiğimi anlayaniniz var mı?
    Neler neler satıyorlar neredeyse her çeyrek bir şeyler satıyorlar ama hisseye yansımıyor.

3. Bilgi paylaşmayın bay temel analizci şimdi realiter denen zat damlar tahammülü yok bilgiye .küfür hakaret müstehcen paylaşımlar yapacak
    Sonra ben gelicem tek tek yediricem o küfürleri dersini alıp kaçacak

4.  Alıntı Originally Posted by traderkemal Yazıyı Oku
    Bay temel analizci dogrusun yarın arayıp bunun hesabını sorucam bana bu yıl başlanacak. projenin .... sı yapılıyor dediğiniz proje için bir arkadaşa 5 yıldır aynı şeyi diyormuşsunuz diye.sonucta biz de bu projeden ev almayı düşünüyoruz eldeki diger konutu satmayı planlıyordum
    Ne dedi size tam olarak buraya tamamını yazar mısınız? Bende yarın ariyayim bakayım arkadaşa böyle böyle demisler diye, eğer size başlayacaklar dediyse bende doğrulamış olurum. Ama önemli olan size tam olarak ne dediler? Eğer önem arz eden bir seyse bende yarın ariyayim. Ayrıca mutlaka konuşmalar kayıt altındadır sizi yanlış yönlendirdilerse yada yonlendireceklerse hesap sormanızda sonuna kadar haklısınız.

5. Ne eksik ne fazla merhaba pendik projesinde ön talep ne zaman başlıyor? Henüz başlamadı size nişantaşından yer verelim.yok ben sadece pendik projesi ile ilgileniyorum ne zaman başlar?
    Projenin ...... yapılıyor bu yıl ön talep başlar isterseniz mailinizi kaydedip size projede ön talep başladığında bildirimde bulunuruz.
    ...... ile belirttiğim yerde ne dediğini duyamadım.
    Ben ciddi alıcıyım ve size 5 yıldır söylenen aynı şey bana söyleniyorsa bunun yüzünden zarar etme ihtimalim var çünkü bu proje için mevcut yatırımlık konutumu satmayı düşünüyorum.

6. Ön talep dediği şey bana bir yıl önce yaptıkları şeyse bir yıl içinde ön talep başlar demeleri komik olmuş. Buradaki belki bir çok kişi ön talep oluşturmuştur. Eğer tabi o zamanlar bize yapılan şey ön talepse

Ön talep oluşturmaktan dolayı sizin zarara uğramanızin hiç bir önemi yok on talep bir yatırım için hukuksal bir durum degildir. Ne diyebilirsiniz ki mesela savcıya yada savcıyi gecsen hakime ben on talepte bulundum fiyatlarını bilmediğim halde bir para yatirmadigim halde kendi dairemi sattım oradan bina alacaktım yapmadılar mı diyeceksin. öyle bir şey olsa komik olur.

Yani yazdiginizdam anladigim kadarıyla tahmin ettiğim gibi hiç bir şey dememişler. Emin olun 1 yıl önceki ile aynı şeyler söylenmiş. Ama siz üst yazınızda bu yıl başlanacak projenin demişsiniz . Bence siz bir daha arayıp tekrar sorun bu yıl başlanacak mi diye böylece kendi evinizi satıp zarar etme ihtimalimizi düşürmüş olursunuz.

Neyse arkadaşlar bugünlük bu kadar yeter kolay gelsin sizlere

7. Ruhsat projesi çizimlerine başlandı mı bunu bile bilemeyiz. Pendik tam bir muamma hala. Gereksiz konuyu uzatmaya gerek yok.
    Oto boyası konusunda kansainin bir avantajının olmasının polisana en ufak bir katkısı olmaz. İnsanlık hali kansai lafını duyunca masum bir şekilde polisanla bağdaştırıyorsunuz ama hiç bir bağlantısı yok. Farklı firmalar. Biz kansaiye ortak değiliz kansai bizim boyanın yarısına ortak. Bizim boya konseptinde, içeriğinde, teknolojisinde oto boyası YOK. Polisan nasıl araba lastiği üretmiyorsa oto boyası da üretmiyor. O başka bşr şirket olan kansai’nin işi. İllaki yerliye vereceklerse togg boyasını dyo ya verirler. Başka da yok zaten. Başka daha nasıl detaylandırabilirim bilmiyorum.

8. Gider burada kalmaz gider, ne kadar gider bilmem.3.4x mı gider, 3.6X mı gider bilmem ama gideceği zamanı biliyorum. endek şiştiginde,millet uzuc kağıt aradıgında ,risk almak istediğinde buraları görür. endeks düzeltmesinde de endekse düzeltme yapar. İki ay önce kardemird 6.XX şimdi 12.xx nerden bulaştık bu nalet kağıda.ytd
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

Sayfa 274/616 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324374 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •