Sayfa 274/682 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324374 ... SonSon
Arama sonucu : 5453 madde; 2,185 - 2,192 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1.  Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    muradina erersin dedik nedendik, sana kim sorduda 2,50 ye alış yazdinmi diye yazdin, buraya yazıyorsan yorumda yapilir
    ne diyorsun arkadaşım? kimsin, neye yorum yapıyorsun? ne oldu dün sabah hava basmışsın aşağıdan alıp yukarıdan veriyorum diye. 3'ün üzeri derken şov başlıyor derken bir bakmışsın kalcısın. bak işine. beğenmiyorsan sallama gitsin.

2.  Alıntı Originally Posted by philosopher Yazıyı Oku
    ağaya haber salın bi ayar çeksin yahu
    tavan 3,36
    Ağa seni duydu 2,65 oldu anında

3.  Alıntı Originally Posted by body Yazıyı Oku
    Ağa seni duydu 2,65 oldu anında
    Az oldu,yetmez...

Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yatırımından vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazdıklarım paylaşım,sohbet be geyikten ibaret...
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

4. alan kurum kim,sağlam geldi...
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

5. 1 ilerisini yaptı .. heyecanlandı millet .. bakalım
    Bir topic de hisse toplanıyor mu, uçacakmış, yukarıda asla şu olmadan vermem, spek eline vercem gibi mesajlar yazılıyorsa o hisseden uzak durma vakti gelmiştir

6.  Alıntı Originally Posted by eski bir dost Yazıyı Oku
    hiç bir şey göremediğim için kademeli vereceğim. 2.50 sonrası 2.30 olur sertanda mal çokmuş dadaşa bile yeter. o zaten hep alıyor.
    Eski dostum sertanın hisselerinden ve parasından vazgeçtim. Fonette galibi tokatlamak daha zevkli.[emoji1] [emoji1] [emoji1]

7. şimdi aşağıya mı her şey olabilir.

yazılarım yatırım tavsiyesi içermemektedir .

8.  Alıntı Originally Posted by Samsunlu Yazıyı Oku
    Eski dostum sertanın hisselerinden ve parasından vazgeçtim. Fonette galibi tokatlamak daha zevkli.[emoji1] [emoji1] [emoji1]
    ben de emir iptali verdim. bu saatten sonra 2.50 görürse aşağısı var diye. artık sertan bi şekilde halleder.

galip'i tokatlayayım derken dayak yeme sonra.

Sayfa 274/682 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324374 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •