Millet analiz grafik yorumlayıp şöyle olursa böyle olur hisse şuraya çıkar yeşil soğan salataya iyi gider derken araba alıp gezip tozan hem hayatını yaşadı hem para kazandı ve daha da kazanacak gibi
Millet analiz grafik yorumlayıp şöyle olursa böyle olur hisse şuraya çıkar yeşil soğan salataya iyi gider derken araba alıp gezip tozan hem hayatını yaşadı hem para kazandı ve daha da kazanacak gibi
ÖTV ye gelen son zamlarla artık millet 15-20 yıllık arabalara binecek zenginler lüks araçlara binecek böylece kimin zengin kimin fakir olduğu artık daha iyi gözükecek yazık bu millete
Lafta Müslüman ülkesinde yaşıyoruz YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biraz önce bir yakınım VOV açtırmak için aramış, '' bugün öğleden sonra toplantı var, muhtemelen yarın oranlar artar, bekleyin isterseniz '' demişler.
Turkiyenin dovizi yok.halkin fakirlesmesi gerekir.baska care yok.uretim bile Yapsaniz alici yok ihracat olarak.
Dolandırıcıya endexli fon olsa köşeyi dönerdikRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnsanlar ne yapsın bi sekilde araç almasi lazım daha sonra pahalıdan almaktansa millet sirayagirdi ben bile pişman oldum değiştirmedigime çünkü her geçen gün beğendigim araclardan uzaklaştiyorum ekonomik olarakRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri