Sayfa 276/360 İlkİlk ... 176226266274275276277278286326 ... SonSon
Arama sonucu : 2874 madde; 2,201 - 2,208 arası.

Konu: DZGYO Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by mr.aykut Yazıyı Oku
    tsgyo tarihi açıkladı bugünde devam ediyor şirket yönetimi zahmet edip tarihi açıklasa işler değişebilir.
    Bizimkiler safi aldım sattım heberi göndersinler onu biliyorlar.sadece

2. Ilginç resmen katlediyorlar hisseyi bunlar tarihide geç açıklarlar iyice ezmek için milleti...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

3. Brüt takas ta geldi hayırlı olsun )
    Nedendir bilmiyorum daha da hoşuma gitmeye başladı. Milleti iyice bezdirmeye devammm. Sonrası hedefe adım adım gideceğiz.
    Yatırım tavsiyesi değildir )

.

4. Brüt geldi hayırlı olsun...daha iyi olur inşallah

MI 8 SE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım kişisel görüşümdür, hiçbir şekilde al sat tut tavsiyesi değildir !

5. Görünen o ki Phil, meksa, global yatırımın eline vermiş patron ) geçen cuma tavandan aldılar bugun yukardan verecekti ama patron dedi ki hayırdır kardeş nerden veriyorsun? Veriyorsan 8.2, 8.3, 8.4 den ver. İyi de yaptı..

.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ayfongarahisar
    Gönderi
    2,181
    Bugün yorum yapamıcam deniz boğazıma kadar doldum. kağıdıma güveniyorum.Benim için brüt iyi olmadı kredili malı yarın kusacaz. yada başka mal ile karşılayacağız...
    Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir...
    Namık Kemal

7. aklıma gelen başına geliyor arkadaş ilk defa bir hissede inatlaşıyorum brütte nasıl olacak yaşayarak öğreneceğiz ...

Sayfa 276/360 İlkİlk ... 176226266274275276277278286326 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •