Sayfa 276/339 İlkİlk ... 176226266274275276277278286326 ... SonSon
Arama sonucu : 2709 madde; 2,201 - 2,208 arası.

Konu: FONET- Fonet Bilgi Teknolojileri A.Ş

1. 2017 de aselsan alan kazanamamış.
    Ama 2021 de alan kazanmış.
    2021 de fonet alan kazanamamış.
    Ama 2019 da fonet alan 10 kat kazanmış.
    2017 de banvit alan 3 yıl kazanamamış. Ama 2019 ekimde banvite küfürler edilirken alan 10 kat kazanmış.
    Böyle uzar gider bu....

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

14 lerde vedalaştığım kağıt hala belini doğrultamamış. Girmem diyordum ama kıvama gelmiş gibi duruyor. Biraz dalsak içine çokta kaybettirmicek gibi.

3. Buyur gel alan pişman almayan pişman ..

Ytd.
     Alıntı Originally Posted by magnefito Yazıyı Oku
    14 lerde vedalaştığım kağıt hala belini doğrultamamış. Girmem diyordum ama kıvama gelmiş gibi duruyor. Biraz dalsak içine çokta kaybettirmicek gibi.

4. XBLSM aylık..(LOG)
    2.grafik suanki seviyesinin yakından görünümü..

Uzun zamandır sektör olarak grafigine bakmamıştım..

14 senelik trendinin üst bant cizgisine yakın seviyelerde..Uzun süreli trend çizgisini kırabilirse hızlı bir yükseliş ivmesi yakalayabilir sektör..

Ancak tersten yorumlarsak bu çizgiyi uzun zamandır kiramamis.Yine kıramazsa zaman içerisinde salınım yaparak trendin alt cizgisine yönelmek isteyebilir.Riskli bölgelerde..

Saglikli hayırlı kazanclar..

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..

5.  Alıntı Originally Posted by Eagle24 Yazıyı Oku
    TL Haftalık düşen trend güncel görünümü..

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
    Haftalık düşen trend alt bant çizgimiz gecen hafta destek olarak çalışmış duruyor şimdilik..En düşük 9.90 görülmüş..

Gelecekle ilgili de umutluyum.Sn Thunderboltun geçtiğimiz günlerde faliyet raporundan alıntilayarak yurt dışıyla ilgili şirketin bakış açısını paylasmis olduğu kesitle önemli bir noktayı vurduguladigini dusunuyorum..

Tekkeyi bekleyenler insallah çorbayı içeceğiz..

Alıntı Originally Posted by muhabbet Yazıyı Oku
    Buyur gel alan pişman almayan pişman ..

Ytd.
    kardeş emin ol çok uzun süre içinde bekledim. tepe noktalarda satmayı düşünmemiştim, sonrasında birşey elde edemeden geri vermiştim. bu hisse ak yatırım alırsa çıkar. 2 lira üstüne hemen kusar. çok dikkat isteyen hisse. çıkar dediğinizde ardı ardına 8 seans düşebilir. düşer dediğinizdede çıkışa başlar. çıkışlarsa en fazla 5 seans olabilir. herkese bol kazanç.

7. Teknoloji ve bilişim endeksleri uçuyor bu ne idugu belirsiz uyuz essek yine aynı...

[emoji57][emoji57][emoji57]1647855855215.jpg

8. Sonunda endekse ayak uydurdu uyuz essek...

17:45 e kadar alış satış arası fark -15000 di son 15 dk da +50000 oldu... Artık bir dolap mi var çıkar yarına kokusu...

Hala 3-4 tavan yapması lazım maliyet için... 2 tavana da razıyız sonra gidiyorum söz beni salsın sonra devam ne yapıyorsa yapsın...[emoji57]

Ytd.

Sayfa 276/339 İlkİlk ... 176226266274275276277278286326 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •