Sayfa 276/779 İlkİlk ... 176226266274275276277278286326376776 ... SonSon
Arama sonucu : 6231 madde; 2,201 - 2,208 arası.

Konu: THYAO - Türk Hava Yolları

1. msıc endeksimidir nedir..işte ilk işlem dün oldu aynı işlemi sahol dada yaptılar..adam 20 milyon lot aldı bir kalemde . Tahtadan alsa iki tavan çekerdik..ancak toplu alım yaptılar başka bir fondan..

2.  Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku
    Kusura bakmayın belki sizin için pek cahilce bir soru olacak ama aklıma takıldı. Pastada alıcı ve satıcı var. Mesela ben şahsım ve vakıfbank üzerinden alım satım yapıyorum. Pastadaki vakıf yazan kısımda benim alımlarımda dahilmi. Yoksa bunlar sadece yatırım firmalarının alım-satımları mı. Benim gibiler diğerlerinde mi görünüyor.

3.  Alıntı Originally Posted by Engineer34 Yazıyı Oku
    Kusura bakmayın belki sizin için pek cahilce bir soru olacak ama aklıma takıldı. Pastada alıcı ve satıcı var. Mesela ben şahsım ve vakıfbank üzerinden alım satım yapıyorum. Pastadaki vakıf yazan kısımda benim alımlarımda dahilmi. Yoksa bunlar sadece yatırım firmalarının alım-satımları mı. Benim gibiler diğerlerinde mi görünüyor.
    Seninki de onun içinde gözükür.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,050
     Alıntı Originally Posted by Engineer34 Yazıyı Oku
    Estağfurullah, aklınıza gelen soruları sorabilirsiniz bilgim dahilinde ise cevaplarim değilse
    bu sayfada çok kıymetli yatırımcılar var onlar yazar ,

Diğerleri: Pastada ilk bes araci kurumu gösteriyorlar , bunlara girmeyenlerin toplaminda diğerleri olarak gösteriyor.
    Günlük sistem söyle calisiyor.
    örnek Ak yatirim : 30 milyon almis 10 milyon satmissa 20 milyonla alanlarda
    yada Ak yatirim: 20 milyon lot alims 40 milyon lot satmissa 20 milyon ile satanlar arasinda.

Bunlar günlük Takaslar, Burda virmanda olabilir yine örnek veriyorum
    Onb 17 milyon satmis ama ayni kisi belki Ak yatirimda islem yapiyor ve 12 milyon geri almis
    Toplam satis o zaman 17 degilde 5 milyon , Peki bunu nasil anliyoruz 2 gün sonraki MKK oturmus takaslarinda,
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

5. Tombul Kuş yolcuları kalmasın, kemerleri bağlasın, kahveler müesseseden. 😎

50 olmus bea bu tuyu yolunmus kus.
    En son biraktigimda 3 muydu neydi.
    10'a gelsin alrim.

http://share.matriksdata.com/Images/...1112175814.png

7. Bank of ve Citibank yine sabahtan 4 milyon lot almış görünüyor. Dunki gibi kapanışı yine yukardan kapatacak sanırım. 51 den kapatırsa güzel olur bence
    Tavsiye içermez kendi düşüncem dır

8. Sanirim küçük yatırımcı dahada dökülüyor. Citibank ve bank of alimlari 6,6 milyon lot oldu.

Sayfa 276/779 İlkİlk ... 176226266274275276277278286326376776 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •