Sayfa 278/501 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378 ... SonSon
Arama sonucu : 4002 madde; 2,217 - 2,224 arası.

Konu: AKENR - Akenerji Elektrik Üretim A.Ş.

bakıma almışlar. lutfedip epiaşa bildirmemişler
    genel kurul tutanaklarında görüyoruz

gecen seneki 3.5 ay süren bakımı kimse merak etmemis. yönetim kurulunun yerinde olsam bu sene 6.5 ay kapatırdım. nasılsa kimsenin ... değil.

hasan aksu sormasa kuzey irakta 300 500mw (ne detmekse?) mazot santralinin isletmesini devraldigimizdan da haberim yoktu.

bildirmeye gerek duymamis iyi aile cocuklari.

kemah eski tas eski hamam. daha fizibilitesi projesi insaati olmayan barajın pompaj imkanindan bahsetmisler bir de.
    barajın etrafına dikenli çalı da diksinler, belki koyunlar dikenlere takilir da yünlerini toplar satariz... nasrettin hoca aslinda bizim serhan gencermis de haberimiz yokmuş. çok komik adam.

2. Sn.Siesta sizi sitemkar gördüm.
    Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
    YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

3. Ağzından bal damlıyor...:ok:

2024 gibi olabilir ancak. Dana nın kuyruğu orada kopacak gibi...

Şimdilerde seçim sonrası kur zıplarsa Dolar borcundan dolayı kağıt üstünde zarar yazacak düşüncesiyle basıyorlar kağıdı diye düşünüyorum...

Alıntı Originally Posted by Siesta Yazıyı Oku
    ilk gelene şu akenerjiyi 1 milyar dolardan çaksak... defolup gitsek
    Dil aslandır, yatar eşikte...

insan sevdiğine sitem edermiş

dinçköklerin kalitesi , karakteri , sicili belli

Alıntı Originally Posted by Chetuo Yazıyı Oku

Şimdilerde seçim sonrası kur zıplarsa Dolar borcundan dolayı kağıt üstünde zarar yazacak düşüncesiyle basıyorlar kağıdı diye düşünüyorum...
    kemal gelince elektrik bedava olacak ya. bence ondan basıyorlar.

dicle elektrik önce kayıp kaçakla mücadeleyi bırakır, sonra kademeli olarak sıfır tarifeye geçerler.

biz de çalışır öderiz

6. Dediklerine inanırsak 300 Milyar Dolar gelince her şey bedava olacak. Bugün yolda giderken trafik sıkıştı. İETT otobüsü yolda kalmış. Seçim sonrası Londra'dan gelen beyaz gömlekli servis elemanları kollarını sıvayıp düzeltecek bunları...

Alıntı Originally Posted by Siesta Yazıyı Oku
    kemal gelince elektrik bedava olacak ya. bence ondan basıyorlar.

dicle elektrik önce kayıp kaçakla mücadeleyi bırakır, sonra kademeli olarak sıfır tarifeye geçerler.

biz de çalışır öderiz
    Dil aslandır, yatar eşikte...

Alıntı Originally Posted by Chetuo Yazıyı Oku
    Dediklerine inanırsak 300 Milyar Dolar gelince her şey bedava olacak. Bugün yolda giderken trafik sıkıştı. İETT otobüsü yolda kalmış. Seçim sonrası Londra'dan gelen beyaz gömlekli servis elemanları kollarını sıvayıp düzeltecek bunları...
    Dinçkök etkisi...

arabanı satıp hisse alırsın, sonra hisse senin aldigin fiyata gelene kadar elinde akbil, iett otobüsüyle gezersin.

geçmiş olsun chetuo

fena çarptılar galiba bu sefer

maliyet kaç ? 6larda mı?

Tam bir robin hood bu dinçkökler

zenginden alıp fakire veriyorlar

Nakit Kar Payı Ödeme Şekli
    Ödenmeyecek
    Para Birimi
    TRY
    Pay Biçiminde Ödeme
    Ödenmeyecek

Sayfa 278/501 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378 ... SonSon