sabah doğalgaz şimdi otogaz...ver gazı
Oto gaz fiyatlarına bu geceden itibaren geçerli olmak üzere 48 kuruş zam bekleniyor- NTV
sabah doğalgaz şimdi otogaz...ver gazı
Oto gaz fiyatlarına bu geceden itibaren geçerli olmak üzere 48 kuruş zam bekleniyor- NTV
yav evet o da ayrı komedi...her şey zamlanıyor...ama hisse tarafı tırt...garip...aslında garip değil yani hisse yatırımı işi normalde ciddi ve riskli bir yatırım...buraya alıcı gelmesi için en başta öngörülebilir bir ülke olmamız lazım ki büyük para gelsin borsaya girsin...yoksa işte badem style o tahtadan satıp çıktığın parayla başka tahtaya koş falan...yorucu işler
Çok ucuz borsa, öyle böyle ucuz değil ama adam gelmiyor. Çünkü adamla hem kavga ediyorsun hem de getirsin parasını koysun istiyorsun paradoks var anladın mı. İşine gelince dıj güj işine gelince gelin yatırım yapın. Olmaz abi. Güvene dayalı, karşılıklı saygıya dayalı ilişki lazım.
Bu arada, bize yamuk yapıldığı konusunda ben de kesinlikle hemfikirim. Günter verhoygen leri filan unutmadık, adamcağız delikanlı adammış, çıktı AB parlamentosuna dedi ki ben Türkiye'ye söz veriyorum, sizin haçlı zihniyetiniz yüzünden tutamıyorum, savaşa mı gideceksiniz hayırdır dedi. Yani bunu diyen delikanlı da çıkmadı değil çıktı. Ama bizim da hatalar buradan köye yol olur. Herkes bi kendi muhasebesini yapacak.
19.ekimden beri yükseliyor, yüzde 8 artı yazdı, faiz kararının açıklandığı saat önce aşağı sonra sert yukarı yaparak bağıra bağıra kendini belli etmişti yükseliş.. şu an düzeltmeyi yatayda yapıyor, kritik seviye spot-30 endeksin 1612- 1618 arası boşluk, o boşluğun üzerinde kaldığı sürece yukarı için güç topluyor olacak
endeks vadeliye bulaşmadım, akbnk ağırlıklı bankalar pozisyonu devam..
BOYNUZLU bank nereye?
gözdeciler nerde ? tavana kitlemedi hala, satmak mı lazım ??
Yer İmleri